Cand jucam?Ai dat tot felul de informatii inutile dar nu ai spus ce e mai important,nickul si in ce zona esti !
Am peste 1000 de jocuri la activ,am account pe ambele zone din Europa.Imi place sa joc in general cu Tank/AD Carry,dar cand e nevoie pot sa oscilez intre toti eroii,exceptand Malzahar/Xerath,la care nu ma pot obisnui.
Abia acum am realizat cine esti,sa nu mai scriu dupa ce ma trezesc,haha!
Oricum,da si tu un edit si scrie nick-ul meu,Lunaplina si al tau,poate mai vedem oameni pe aici.
Am peste 1000 de jocuri la activ,am account pe ambele zone din Europa.Imi place sa joc in general cu Tank/AD Carry,dar cand e nevoie pot sa oscilez intre toti eroii,exceptand Malzahar/Xerath,la care nu ma pot obisnui.
Abia acum am realizat cine esti,sa nu mai scriu dupa ce ma trezesc,haha!
Oricum,da si tu un edit si scrie nick-ul meu,Lunaplina si al tau,poate mai vedem oameni pe aici.
Însă cand, ocupat cu Alida, Ama fuse atatcata, pentru a ma asigura că nu o sa fie ranita grav, scosei pumnalul, desi era destul de tocit... moment in care atacurile se Oprira, moment in care toti au ramas blocati(?) si cineva a spart linistea asurzitoare, spunand...