09-01-2012, 10:54 PM
1. Command and Conquer: Generals - Il jucam prin 2006-2007 cand mi-am luat al doilea PC si am ramas uimit de tot ce tine de jocul asta. Este un joc de strategie foarte bun cu trei campanii din care poti alege: USA, China si GLA (daca nu ma insel), care sunt rebelii din Orientul Mijlociu.Inca il joc cand pot si cand ma lasa calculatorul care necesit reparatii.
2. Fallout 3 - MajinBuu i-a facut review in primul post, dar il mentionez si eu fiindca este intradevar genial.
3. Dead Island- Are tot ce vrei, zombie, arme si libertate de miscare. Poti combina armele si atribui elemente cum ar fi fire, lightning si e distractiv sa zdrobesti capete de zombie incercand sa scapi de pe o insula infectata. Nu l-am terminat inca, dar sper sa am o cazia sa fac asta.
2. Fallout 3 - MajinBuu i-a facut review in primul post, dar il mentionez si eu fiindca este intradevar genial.
3. Dead Island- Are tot ce vrei, zombie, arme si libertate de miscare. Poti combina armele si atribui elemente cum ar fi fire, lightning si e distractiv sa zdrobesti capete de zombie incercand sa scapi de pe o insula infectata. Nu l-am terminat inca, dar sper sa am o cazia sa fac asta.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give
-Money
-A f**k to give