08-01-2012, 10:27 PM
Draga jurnalule, imi e putin somn si... vorbesc cu Yaoi Sama (o.o, Y maniac e deajuns *laughs*) despre No. 6. Am batut-o putin la cap cu el si i-am dat poze si i-am zis faze de acolo si eram blah-blah-blah si sa vezi, blah-blah-blah, apoi schimb subiectul si vorbesc despre o colega de anul trecut. *laughs* Ah, ce frumos ar fi daca Ilie mi-ar asa, ca am trecut in 2012, un energizant cadou... *dreaming* Cred ca o sa-i cer... *laughs* Daca il vad si nu vrea iar sa imi dea ii zic sa imi cumpere unul. *nerusinara* Asa i-am facut data trecuta si apoi dupa ora de biologie beam energizant. *thinking* Iar la ora de giografie (una dupa alta) Ilie era ingrijorat ca o sa ma roada pe stomac ca nu am mancat si altele si eram: TT^TT. Dar i-am explicat si a zis: Ah, bine. Bravo. Dar vezi sa nu bei daca ai stomacul plin. Cum imi zice si mie tata sa nu fac un lucru si altele... >.> Daca ma pune iar sa alerg la sport etc. si o sa fiu franta, respir greu, parca il si aud pe Alexandru de langa mine (pana si in vestiarul fetelor *thinking* -baietii mai stau cu noi si palavragim... baga unu' manele si eu cu Deea plecam... ) ca nu-stiu-ce, sa ma duc la medic, sa nu depun efort, sa nu ma imbolnavesc, sa... *sigh* T____________________________T Si cum ziceam, No. 6. Nezumi e bun. =p~ Ai ramas acelasi pampalu. Muhahahahahahahaha. Am 0% warn si vroiam sa le multumesc si sa intreb, insa mi-a fost un pic lene. *blushing*
Draga jurnalule, te iubesc si... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aveam de cand sa ma duc la Ion sa-i urez La multi ani de numele sau si poate sa il intreb la ce liceu este si la ce facultate vrea sa dea (18 ani *thinking*)... Oriiiicum... Ma intreb daca era Grasu' pe aici... daca atunci cand m-ar prinde afara s-ar "lua" de gropitele mele sau ar fii plecat prin oras cu prietenii...>.> Ah, si...:X Mmmm, chiar vreau sa il vad si pe fratele lui de care imi placea. >.> CRISTI, SA NU DEA DOMNU' SA NU... STIU! "Doamne Jeni, ce mai faca -acum i-am uitat numele -? Si bla bla bla". Data trecuta asa i-am facut cu Grasu' si l-am vazut la scoala. Gabi rau. M-am dus sa il alerg prin scoala in loc sa ii sar in brate lui Grasu'. *laughs* Ba, dar proasta am fost... Dar Gabi e destul de dragut atunci cand nu ne face capul calendar cu aceeasi chestie repetata. >.> Mi-a lasat jumatate de ceai, desi i-am zis sa nu imi lase, a vrut sa imi imprumute bani sa imi iau o ciocolata calda dupa ce Florin mi-a furat-o (unii se nasc cu asta, jigodie mica si maro... GRrrr... *toti suntem egali, nu trebuie sa fim rasisti... calmeazaaaa-te*) -aproape, defapt a mintit, nici nu ma asteptam la altceva. *thinking* Fiecare persoana are partea lui buna in el. Asta e cert.
Draga jurnalule, te iubesc si... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, aveam de cand sa ma duc la Ion sa-i urez La multi ani de numele sau si poate sa il intreb la ce liceu este si la ce facultate vrea sa dea (18 ani *thinking*)... Oriiiicum... Ma intreb daca era Grasu' pe aici... daca atunci cand m-ar prinde afara s-ar "lua" de gropitele mele sau ar fii plecat prin oras cu prietenii...>.> Ah, si...:X Mmmm, chiar vreau sa il vad si pe fratele lui de care imi placea. >.> CRISTI, SA NU DEA DOMNU' SA NU... STIU! "Doamne Jeni, ce mai faca -acum i-am uitat numele -? Si bla bla bla". Data trecuta asa i-am facut cu Grasu' si l-am vazut la scoala. Gabi rau. M-am dus sa il alerg prin scoala in loc sa ii sar in brate lui Grasu'. *laughs* Ba, dar proasta am fost... Dar Gabi e destul de dragut atunci cand nu ne face capul calendar cu aceeasi chestie repetata. >.> Mi-a lasat jumatate de ceai, desi i-am zis sa nu imi lase, a vrut sa imi imprumute bani sa imi iau o ciocolata calda dupa ce Florin mi-a furat-o (unii se nasc cu asta, jigodie mica si maro... GRrrr... *toti suntem egali, nu trebuie sa fim rasisti... calmeazaaaa-te*) -aproape, defapt a mintit, nici nu ma asteptam la altceva. *thinking* Fiecare persoana are partea lui buna in el. Asta e cert.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2