Am citit si eu cartile astea si pot spune ca mi`au placut, intr`o masura. Mi se pare totusi ca naratiunea era cam grabita, dar mno, trec cu vederea. Sincer, mie mi`a parut rau ca Chloe a ramas cu Derek, nu cu Simon. Derek mi s`a parut cam retras, dar nu d`asta nu mi`a placut, ci pur si simplu nu a fost genul meu de personaj. Simon mi se parea asa adorabil si a fost prea politicos cu Tori - tipa m`a enervat atat de tare in primul volum. Prietenul tatalui lui Simon si Derek - ma scuzati, i`am uitat numele - mi s`a parut cam dubios si am fost aproape sigura ca o sa ii tradeze cumva.
Tori a inceput sa`mi placa cam prin al doilea volum, imi placea aroganta ei si eram sigura ca nu ea ii tradase si o cam banuiam pe Rae. Maica`sa era o proasta si mi s`a parut cam penibila faza cu ea si tatal tipiilor. Adica, era atat de obsedata sa aiba un copil super puternic...
Anyway, cartea mi`a placut si cred ca as mai citi`o o data, daca as fi plictisita. (:
Tori a inceput sa`mi placa cam prin al doilea volum, imi placea aroganta ei si eram sigura ca nu ea ii tradase si o cam banuiam pe Rae. Maica`sa era o proasta si mi s`a parut cam penibila faza cu ea si tatal tipiilor. Adica, era atat de obsedata sa aiba un copil super puternic...
Anyway, cartea mi`a placut si cred ca as mai citi`o o data, daca as fi plictisita. (:
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.