07-01-2012, 07:00 PM
Ca È™i ThÑ”ory, spun că este scurt dar bun. Deocamdată nu fac legătura dintre titlu È™i primul capitol, dar cred că voi avea destul timp să o fac, desigur, dacă vei posta în continuare cum te-aÈ™ ruga să o È™i faci. Revenind la subiect, din acest prim capitol, eu înÈ›eleg că persoana din perspectiva căreia vorbeÈ™ti are o mică obsesie față de acest Uso, care pare puÈ›in cam arogant, uÈ™or iritabil... Iar tipul (m-aÈ™ repeta dac-aÈ™ spune „din perspectiva căruia vorbeÈ™tiâ€) hm, cum să spun... o persoană care simte nevoia să vorbească, care probabil îl admiră pe acest „Uso†și aÈ™a mai departe.
Sper să am dreptate cu privire la caracterizarea celor doi, iar asta voi vedea doar când vei posta next-ul și, ca și o notă, când am citit prima oară nu mi-a trecut prin cap că acesta este un yaoi, tocmai de aceea mi se pare foarte interesant.
Spor la scris, mă uimești cu fiecare fic pe care-l postezi și e de bine .^^
Sper să am dreptate cu privire la caracterizarea celor doi, iar asta voi vedea doar când vei posta next-ul și, ca și o notă, când am citit prima oară nu mi-a trecut prin cap că acesta este un yaoi, tocmai de aceea mi se pare foarte interesant.
Spor la scris, mă uimești cu fiecare fic pe care-l postezi și e de bine .^^