Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Alpha Boy

#34
Fetele, va multumesc enorm pentru commuri :*

Nextuletss :o3`


* * *

Adormise. Zack se jucase in parul lui cat timp se uitasera la un film cu Tom si Jerry, ceea ce-l facu sa ii fie si mai somn. De obicei, cand era trist, nu se putea abtine sa nu traga un pui de somn. Avea sa-i multumeasca mai tarziu brunetului ca nu punea intrebari indiscrete. Avea sa-i spuna, de altfel, totul.
Era tarziu cand te trezise. Imaginile de la televizor, cu multe canale schimbandu-se, il facura sa isi deschida ochii albastri si somnorosi. Zack tocmai trecuse peste un film pentru adulti, dar il ignorase. Frankie rase scurt, spunand:
- Sa stii ca aici te poti uita la asa ceva, daca vrei. Se intoarse catre Zack si ii zambise siret.Constata ca bruentul era rosu si se hotari sa nu-l cicaleasca. Micutule, nu mi-o lua in nume de rau. E o nevoie omeneasca, daca vrei, uita-te. Ne putem uita amandoi... rosti ridicand din sprancene.
- Dar... Frankie, nu vreau sa ma uit. Adica... E jenanat, tu deja stii toate trucurile alea si chestiile, pe cand eu sunt... Novice de-a binelea, rosti facandu-l pe Frankie sa se ridice in fund.
- Dar se pot invata, Zacky. PLus de-asta, nu sunt deloc niste lucruri pe care sa nu le poti invata. Sunt atat de usoare... Hai sa-ti arat! spuse luminat de o idee salvatoare. Zack se schimba imediat la fata, devenind rosu ca atunci cand isi lasase capul pe coapsa sa. Bine, daca nu vrei, spuse Frankie, nu o fac!
Brunetul isi ascunse fata in palme, incercand sa se linisteasca. Frankie accepta sa il lase cateva momente sa-si revina, auzind de la el curand cum spune:
- Nu e vorba ca nu vreau... Adica... Mi-e rusine... Satenul dadu afirmativ din cap, iar Zack isi continua ideea: Arata-mi... Dar iarta-ma ca sunt asa, ma rusinez repede si toate cele...
Frankie chicoti usor si ii ciufuli parul.
- Dar mie tocmai de-asta-mi placi! spuse scurt, apoi intreba: Ce spui, ne mutam in pat? E mai mult loc. Si ne putem uita la televizorul ala.
Zack accepta si, in scurt timp, cei doi se aflau in patul mare din camera lui Frankie. Dadusera drumul la televizor si, intentionat, Frankie se puse pe cautatul unui film pentru adulti. Lasa pe unul cu doua fete ce tocmai se sarutau, iar Zack deveni rosu din nou.
- Nu arata ca te coplesesc imaginile. Pentru toti e greu la inceput, nestiind, dar daca fata cu care vei fi nu va mai fi virgina, tu nu trebuie sa ii arati ca ti-e rusine sau toate astea. Intelegi? intreba si Zack inclian din cap intelegator. In cateva momente, incerca sa isi infranga stomacul ce ii parea gol, calmandu-si bataile inimii grabite.
Frankie se apropie de el incet, pupandu-l pe obraz. Isi duse buzele catre urechea sa si nu facu decat sa sufle putin aer cald. Imediat, pielea lui Zack se infiora, iar acesta deja isi stransese picioarele la piept. Urma aceeasi munca de convingere cu propriul trup, calmandu-se pentru o a doua oara in acea seara, iar Frankie vorbi:
- Trebuie sa inveti punctele erogene. Desigur, fiecare are o particularitate, dar cele mai multe dintre ele sunt comune. De exemplu, pe mine ma excita teribil daca ma musca cineva de ureche sau imi sufla aer cald, ceea ce se vede ca patesti si tu.De altfel, imi place cand sunt sarutat pe gat. Voi incerca sa le gasesc si pe ale tale, spuse ciufulindu-i parul.
Vorbea soptit si era incredibil de calm si bine voitor in tot ceea ce "preda". Incepu sa ii muste usor lobul lui Zack, facandu-l pe acesta sa scoata cateva sunete joase.
- Ah, da, uitasem! Si ceea ce auzi te excita. Uite! spuse luand telecomanda si dand volumul ceva mai tare, astfel incat se auzeau gemetele ce pe Zack il facura sa roseasca iarasi.
- Opreste sonorul, te rog... E deja prea mult!
Frankie il opri ascultator, dupa care isi continua joculetul, muscand lobul urechii. Il linse de cateva ori, ascultand cu atentie reactiile tanarului pe care incerca sa-l invete. Era perfect multumit de toate acele lucruri ce se petreceau. Incantat din cale-afara, isi arata multumirea printr-un pupic dat lui Zack pe obraz, care-l facu pe acesta sa se intoarca brusc spre el. Ochii lui mari, negri, il urmareau curios pe Frankie, care se juca usor-usor cu trupul lui, invatandu-l. Avea un mod bland de a face totul, incat tanarul rosi din nou, ceva mai tare de aceasta data, si isi inchise ochii, incercand sa se calmeze iarasi.
- Apropo, Zacky, spuse senin satenul, sarutandu-i gatul, voiam sa-ti multumesc pentru faptul ca nu ai pus intrebari. Stiai ca aveam sa-ti spun, nu? intrebase si Zack scoase un "Ihi" din gat. Frankie incepu in scurt timp sa-si foloseasca limba, lingandu-i toata pielea gatului cu pricepere lui Zack. Ei bine, micutule, Tommy pleaca la Dallas. Nu-l vom mai vedea. Ne-am luat la revedere, un sarut usor, si gata.
Zack era la fel de multumit ca si Frankie pentru faptul ca acesta ii spusese ce se intampla.Era o dovada de stima si prietenie profunda intre ei.
- Imi palce ca esti deschis, spuse scapand un geamat apoi si Frankie nu isi stapani un chicotit. Incepu sa-i muste pielea gatului usor, ascultand in acelasi timp cu multumire cum Zack incepe sa arate ca ii palce din ce in ce mai tare, distingand atmosfera.
Satenul prinse o fasie de piele pe care incepu s-o suga usor, incantat, lingand locul de mai multe ori. Lasa o pata rosie, apoi urca spre baza gatului, sarutand si acolo si sugand pielea. Zack mai scapa un scancet usor, apoi un geamat de placere. Frankie, pentru a putea sta mai bine, trecuse deasupra lui. Un picior ii statea intre picioare lui Zack, iar celalalt pe pat, sprijinindu-se. Mainile tanarului isi gasira salasul in parul saten si putin lungut al lui Frankie. Trase usor, scapand un alt geamat ce-l incanta pe acesta.
Cand gatul lui Zack ajunse numai semne de pe urma lui Frankie, acesta cobori pe marul lui Adam, muscand jucaus, apoi isi trecu limba peste acesta in repetate randuri. In scurt timp, cobori mai jos, pe piept. Zack intreba usor ingrijorat:
- Ce faci?
Frankie se uita la el cu ochii sai mari, albastri, cercetandu-l.
- Ai incredere in mine. Credeai ca am terminat?
Zack dadu afirmativ din cap, rosind, si incepu sa rada aproape in acelasi timp cu satenul. Acesta cobori pe piept, continuand sa linga incet, pana ce ajunse la sfarcul stang. Il saruta usor, apoi incepu sa rontaie, sa-l rasuceasca cu dintii, incantat la randul sau de reactiile lui Zack. Acesta se arcui uimit, iar Frankie isi aseza mana pe celalalt sfarc al sau, rasucindu-l usor.
- Memoreaza miscarile, imi vei arata ce ai invatat! ceru Frankie incet, apoi isi continua jocul.
Plictisit de sfarcurile pe care le facuse sa se intareasca, jucandu-se mai bine de cinci minute cu fiecare, cobori incet pe abdomen. Aceleasi muscaturi aplicate si pe gat ii aparura si acolo, doar ca nu se inrosira la fel de tare. Isi continua insa drumul cu limba, lasand dare umede de saliva. Cobori incet pana la marginea boxerilor si linse de-a lungul liniei acestora, in timp ce Zack se arcui tot mai tare, cu mainile in parul satenului.
- Te rog,inceteaza... Nu vreau acolo, rosti in soapta si Frankie inceta ascultator. Il intoarse pe Zack pe spate, asezandu-se pe fundul sau, se apleca, incepand sa-i sarute ceafa. Cobori in scurt timp spre ureche, pe care o saruta incantat.
- Ma excita cum gemi... ii spuse pe un ton soptit si aerul cald ii facu pielea lui Zack sa se infioare.
Era si greu sa iti dai seama ca era Frankie excitat! Pozitia deasupra lui Zack nu-l avantaja deloc, fiindca ii permitea acestuia sa-i simta toata umflatura din locul ascuns intre picioare. Pe cat de mandru era ca reusise sa-l excite pe Frankie, pe atat era de ingrijorat.
Urma o serie de saruturi pe spate, de-a lungul coloanei vertebrale, pe care pe Zack il facura sa geama din ce in ce mai tare. Simtea cum temperatura din camera crescuse si era rosu, inima ii pulsa din ce in ce mai repede. Orice incercare de a se stapani acum era zadarnica. Scoase o suita de suspine dulci, care pe Frankie il facura sa innebuneasca. Isi continua joculetul inca putin, pana ce, pe un ton pervers, spuse intr-un final:
- Te superi daca... vom continua maine?
Zack se intoarse pe fata, dand negativ din cap. Isi dadu parul din ochi, fara sa-si mai ascunda roseata obrajilor. Se uita dupa Frankie, care se indeparta.
- Unde mergi? intrebase nesigur, apoi incepu sa rada cand auzi raspunsul:
- Sa ma termin! Doar nu vrei sa-mi dau drumul pe mine!
Cu aceste cuvinte, Frankie disparu pe usa baii.



"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour



Răspunsuri în acest subiect
Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 10-09-2011, 10:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 10-09-2011, 10:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Zyklon - 11-09-2011, 03:19 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-09-2011, 09:28 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 19-09-2011, 06:33 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 22-09-2011, 11:18 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 23-09-2011, 09:14 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 01-10-2011, 06:14 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 06-10-2011, 10:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 07-10-2011, 06:15 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de alexutzy97 - 07-10-2011, 09:30 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 08-10-2011, 12:10 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 08-10-2011, 08:35 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 13-10-2011, 08:23 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 13-10-2011, 09:26 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 13-10-2011, 10:07 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de dot dot curve :) - 14-10-2011, 11:22 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Rain - 19-10-2011, 11:17 AM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 19-10-2011, 11:13 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 31-10-2011, 04:41 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Deeh - 31-10-2011, 08:12 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de MiraA - 04-11-2011, 08:38 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de hiimera - 05-11-2011, 01:00 PM
RE: Alpha Boy [yaoi] - de Beatrix LaVey - 25-11-2011, 08:41 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de MiraA - 08-12-2011, 08:09 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 09-12-2011, 03:18 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 12-12-2011, 12:22 AM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 16-12-2011, 11:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 17-12-2011, 03:03 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 20-12-2011, 10:50 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 26-12-2011, 04:49 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de dot dot curve :) - 26-12-2011, 06:19 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 28-12-2011, 05:58 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 06-01-2012, 10:28 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Rain - 06-01-2012, 10:35 PM
RE: [yaoi] Alpha Boy - de Blue. - 08-01-2012, 06:02 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 09-01-2012, 06:17 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 17-01-2012, 02:00 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 31-01-2012, 10:56 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 31-01-2012, 11:38 PM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 01-02-2012, 03:34 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 01-02-2012, 10:12 PM
RE: Alpha Boy - de Pคnđค. - 02-02-2012, 07:38 PM
RE: Alpha Boy - de MiraA - 04-02-2012, 12:43 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-03-2012, 04:23 AM
RE: Alpha Boy - de PervyTeoYaoi_Shinee - 11-03-2012, 12:20 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 04-04-2012, 05:35 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 08-04-2012, 12:44 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 08-04-2012, 10:46 AM
RE: Alpha Boy - de Rain - 11-04-2012, 06:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 04-05-2012, 10:35 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 06-05-2012, 03:07 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-05-2012, 11:55 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 13-05-2012, 02:48 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 27-05-2012, 02:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-06-2012, 02:17 AM
RE: Alpha Boy - de Ciquita - 03-06-2012, 07:48 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-06-2012, 01:16 PM
RE: Alpha Boy - de Alixa - 03-06-2012, 02:46 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-06-2012, 06:29 PM
RE: Alpha Boy - de Rain - 03-06-2012, 09:16 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 17-06-2012, 02:37 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 17-06-2012, 09:43 AM
RE: Alpha Boy - de AbiiShu' - 18-06-2012, 08:29 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 18-06-2012, 09:56 PM
RE: Alpha Boy - de y2k - 19-06-2012, 05:27 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 03-07-2012, 12:46 AM
RE: Alpha Boy - de CiokolataxPortocala - 03-07-2012, 01:57 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 03-07-2012, 08:17 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 03-07-2012, 11:42 AM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 15-07-2012, 02:31 PM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 15-07-2012, 02:52 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 15-07-2012, 10:09 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 01-08-2012, 01:34 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 01-08-2012, 10:00 AM
RE: Alpha Boy - de Lexxu - 01-08-2012, 10:56 AM
RE: Alpha Boy - de Justine - 27-08-2012, 08:44 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 14-09-2012, 12:10 AM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 14-09-2012, 01:32 PM
RE: Alpha Boy - de Justine - 15-09-2012, 02:01 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 11-10-2012, 10:36 PM
RE: Alpha Boy - de hiimera - 12-10-2012, 05:18 PM
RE: Alpha Boy - de RosetteFoxy - 12-10-2012, 08:33 PM
RE: Alpha Boy - de Beatrix LaVey - 12-02-2013, 06:19 PM
RE: Alpha Boy - de FuNnY bUnNy - 10-03-2013, 06:03 PM
RE: Alpha Boy - de ohaio_angel - 15-03-2013, 09:25 PM
RE: Alpha Boy - de Dream_great - 31-03-2013, 11:31 AM
RE: Alpha Boy - de Kira's Scarlet - 30-04-2013, 04:46 PM
RE: Alpha Boy - de ImAfraidofWafers - 12-05-2013, 09:23 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)