Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mai merita sa imi ocup timpul cu asa ceva ?

Trebuie sa iti alegi un anumit tip de rima (imperecheata, incrutisata, alba, combinata si mai era inca un tip). Nu poti sa scrii ceva cu rima si apoi sa pui rima alba. Si apoi sa continui cu alt subiect. Alegeti un anumit subiect si incearca sa vizualizezi ceea ce scrii. Vad ca ai incercat si inversiunea, insa nu ti-a reusit. Unele propozitii chiar ar trebui sa ramana asa cum sunt. Incearca sa le citesti si sa faci modificari. Unde scartaie mai stergi sau modifici ori te gandesi la altceva. Nu vreau sa iau toata poezia cand iti pot spune pe... mare ce greseli ai. Ai grija cu virgulele si punctele si vad ca ai vrut sa faci ceva si cu repartizarea, dar nu prea ti-a iesit... Se mai intampla. Si pana la urma oricine a gresit. Nimeni nu se naste perfect. Ia cateva poezii de autori cunoscuti (nu de adolscenti despre inimi frante si ingeri care cad din cer sub forma de zapada o.o >.>) si citeste-le si incearca sa te gandesti la ele. La cum si-au exprimat sentimentele, cum au pus semnele [iar inainte de a uita: Titlul -trebuie sa aiba legatura cu text-ul citit si pe langa asta, el te atrage prima data]. Eu iti urez bafta si nu te demoraliza. Ai nevoie de putina inspiratie, liniste, concentrare si... o ordine a evenimentelor sau macar... intelegi tu.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
RE: Mai merita sa imi ocup timpul cu asa ceva ? - de yaoi maniac - 05-01-2012, 10:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Oare merita? uselessHope 15 15.407 12-11-2011, 12:28 AM
Ultimul răspuns: : : :Theo: : :
  Ceva ce nu credeam manga 3 3.075 13-07-2010, 12:05 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  Timpul razbunarii Hitman 5 4.202 26-07-2009, 11:25 PM
Ultimul răspuns: Hitman
  Te-am iubit, dar e timpul sa te uit I'm_just_a_girl 14 8.929 29-01-2009, 11:26 PM
Ultimul răspuns: Sadic_Soul
  O poveste cu un ceva si-o chestie... Flaw 4 6.113 16-11-2007, 02:52 PM
Ultimul răspuns: Mikomi_Aikou

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)