05-01-2012, 03:59 AM
Mood: Confuz
Status: Somnoros
Locaţie: Oare?
Mănânc: la ora asta nu stiu daca-i cartabos sau toba... e dintr-un mat gros cu carne-n el. Da' gros, domne'!
Beau: Desi am cola langa mine, o pastrez pentru cand ma trezesc...
Sunt îmbrăcată în: Pijamaleeee!
Ascult: sunetele scoase de monitor... bine ca-mi adusa-si aminte sa pun niste muzica... imi place k-pop-ul asta...
Privesc: pai... fetele din videoclip, forumul, restul de cateva zeci de tab-uri din browser...
Status messenger:
Chiar daca sunt away, asta nu inseamna ca nu sunt la pc... | ReactOS - Un Windows OpenSource
Vorbesc pe messenger cu: nimeni, mi-ai adus aminte sa ies (oricum nu vorbeam cu nimeni) ca se toaca procesoru'
Citesc: ce-au scris altii... cu mentiune la zecile de tab-uri din brow-ser...
Mă gândesc la: http://img391.imageshack.us/img391/5627/...ullxi0.gif
Dating:nomeni
Doresc: iri, inna...
Iubesc pe: ^
Nervos pe: mine
Urăsc pe: mine
ÃŽmi lipseÅŸte: o persoana cu care sa vorbesc, pe mess
Abia aştept să: ma apuc de 2 site-uri (noi)
Status: Somnoros
Locaţie: Oare?
Mănânc: la ora asta nu stiu daca-i cartabos sau toba... e dintr-un mat gros cu carne-n el. Da' gros, domne'!
Beau: Desi am cola langa mine, o pastrez pentru cand ma trezesc...
Sunt îmbrăcată în: Pijamaleeee!
Ascult: sunetele scoase de monitor... bine ca-mi adusa-si aminte sa pun niste muzica... imi place k-pop-ul asta...
Privesc: pai... fetele din videoclip, forumul, restul de cateva zeci de tab-uri din browser...
Status messenger:
Chiar daca sunt away, asta nu inseamna ca nu sunt la pc... | ReactOS - Un Windows OpenSource
Vorbesc pe messenger cu: nimeni, mi-ai adus aminte sa ies (oricum nu vorbeam cu nimeni) ca se toaca procesoru'
Citesc: ce-au scris altii... cu mentiune la zecile de tab-uri din brow-ser...
Mă gândesc la: http://img391.imageshack.us/img391/5627/...ullxi0.gif
Dating:nomeni
Doresc: iri, inna...
Iubesc pe: ^
Nervos pe: mine
Urăsc pe: mine
ÃŽmi lipseÅŸte: o persoana cu care sa vorbesc, pe mess
Abia aştept să: ma apuc de 2 site-uri (noi)