03-01-2012, 11:32 AM
Ioioi, greu de ales, mai ales cum sunt eu, aleg cu greu anumite lucruri. Pai am sa-i clasific in 2 cate gorii:
Actorii ce m-au facut sa rad cu lacrimi(mbine, sa nu exagerez, dar au fost cateva situatii lacrimogene):
1.Johnny Depp-logic ca in seria de exceptie Piratii din Caraibe
2.Jensen Ackles-pentru rolul din Supernatural, desigur. Serialul meu favorit !
3.Alan Ritchson-rolul lui Thad Castle in serialul care chiar m-a facut sa rad cu lacrimi, Blue Mountain State.
4.Darin Brooks-tot din Blue Mountain State
5.Eddie Murphy
6.Terry Crews
Top cei mai buni actori:
1.Johnny Depp-pe langa umor, joaca si foarte bine, de aceea il pun pe primul loc, mai ales pentru rolul din The Tourist(awsome).
2.Jason Statham-in oirce film, actorul asta joaca extrem de bine: The Expendables, The Mechanic, Crank. . .si multe altele.
3.Vin Diesel-foarte bun actor, are o voce ce as dori sa o am si eu pe la 20 de ani. Rolurile in care a jucat si m-au atras au fost in seria Fast and Furious, Triple X.
4.Sylvester Stallone-lucruri mari a facut la viata lui, mai ales ca acum a reusit sa stranga atatia actori intr-un singur film:The Expendables.
5.Jensen Ackles
6.Nicolas Cage
7.Dolph Lundgren
8.Bruce Willis
9.Arnold Schwarzenegger
Actorii ce m-au facut sa rad cu lacrimi(mbine, sa nu exagerez, dar au fost cateva situatii lacrimogene):
1.Johnny Depp-logic ca in seria de exceptie Piratii din Caraibe
2.Jensen Ackles-pentru rolul din Supernatural, desigur. Serialul meu favorit !
3.Alan Ritchson-rolul lui Thad Castle in serialul care chiar m-a facut sa rad cu lacrimi, Blue Mountain State.
4.Darin Brooks-tot din Blue Mountain State
5.Eddie Murphy
6.Terry Crews
Top cei mai buni actori:
1.Johnny Depp-pe langa umor, joaca si foarte bine, de aceea il pun pe primul loc, mai ales pentru rolul din The Tourist(awsome).
2.Jason Statham-in oirce film, actorul asta joaca extrem de bine: The Expendables, The Mechanic, Crank. . .si multe altele.
3.Vin Diesel-foarte bun actor, are o voce ce as dori sa o am si eu pe la 20 de ani. Rolurile in care a jucat si m-au atras au fost in seria Fast and Furious, Triple X.
4.Sylvester Stallone-lucruri mari a facut la viata lui, mai ales ca acum a reusit sa stranga atatia actori intr-un singur film:The Expendables.
5.Jensen Ackles
6.Nicolas Cage
7.Dolph Lundgren
8.Bruce Willis
9.Arnold Schwarzenegger