02-01-2012, 11:52 PM
Momentan (RE)...(RERERERERERE)vizionez Neon Genesis Evangelion. Pentru mine e cam a saptea sau a opta oara cand vad anime-ul. Pentru cea cu care ma uit e prima data si sunt un pic invidios ca ea poate sa-l vada pentru prima data, desi mi-e greu sa ma abtin de la a incerca sa explic atat de multe chestii care sunt ambigue la inceput in serie.
Viitorul anime vizionat o sa fie End of Evangelion (DUH!) si poate primele doua filme din seria de remake-uri care se difuzeaza acum. Desi s-ar putea sa ma hotarasc sa le las pana mai tarziu, cand au sa fie toate iesite.
Ultimul anime a fost Highschool of the dead care nu pot zice ca-l recomand prea calduros decat daca simte cineva o nevoie crunta sa vada un echi mai pervers in mare decat Agent Aika.
Viitorul anime vizionat o sa fie End of Evangelion (DUH!) si poate primele doua filme din seria de remake-uri care se difuzeaza acum. Desi s-ar putea sa ma hotarasc sa le las pana mai tarziu, cand au sa fie toate iesite.
Ultimul anime a fost Highschool of the dead care nu pot zice ca-l recomand prea calduros decat daca simte cineva o nevoie crunta sa vada un echi mai pervers in mare decat Agent Aika.
![[Imagine: 14wyiz6.jpg]](http://i43.tinypic.com/14wyiz6.jpg)
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.