01-01-2012, 12:46 PM
Hello there! Waah, ador penultimul tău post, acel dress up. E aşa cute şi fluffeh chestiuţa aia galbenă. Nu m-am mai jucat astfel de jocuri de mult timp, când îmbrăcam păpuşi sau personaje anime pe deviant art. Mi-ai adus aminte! Well, thumbs up pentru muncă.
Cât despre ultimul post, presupun că e destul de greu să faci animaţii. Primul pare făcut în grabă, iar Moşul ăla e dat naibii. xD Cred că trebuia lucrat mai mult la anatomia lui, pare prea simplu şi şters.
A doua animaţie e cea mai frumoasă. E simplă şi scurtă, dar e melancolică şi... colorată.
A treia e funny, dar dacă era colorată cred că se vedea mult mai frumos.
O să mai trec pe aici, îmi place munca ta. La mulţi ani! (like!) Hopa, stai, nu suntem pe Facebook. ^^"
Cât despre ultimul post, presupun că e destul de greu să faci animaţii. Primul pare făcut în grabă, iar Moşul ăla e dat naibii. xD Cred că trebuia lucrat mai mult la anatomia lui, pare prea simplu şi şters.
A doua animaţie e cea mai frumoasă. E simplă şi scurtă, dar e melancolică şi... colorată.

O să mai trec pe aici, îmi place munca ta. La mulţi ani! (like!) Hopa, stai, nu suntem pe Facebook. ^^"
be special, be you.
Fani forgot her stamp here! ^w^
Fani forgot her stamp here! ^w^