31-12-2011, 05:13 PM
Stop! Stop! Stooooop! Nimeni de aici, n-a zis nimic de Boyce Avenue?! FraÈ›ilor, tipul ăsta este genial!! Are o voce superbă, cânta foarte bine la pian È™i chitara, iar ceea ce-mi place cel mai tare este faptul că, transmite emoÈ›iile trăite atunci când el cântă. Mi se pare unul dintre cei mai talentaÈ›i dintre cei care fac cover-uri pe youtube, majoritatea dintre acestea sunând mult mai armonios decât originalele - zic eu. Dealtfel, este printre puÈ›inii care acceptă să facă parteneriat È™i cu ceilalÈ›i. A cântat cu Megan Nicole, cu Tifanny Alvord, È™i cu mulÈ›i alÈ›ii. Mi se pare absolut superb ceea ce face el!! Dealtfel, È™i Christina Grimmie îmi place foarte tare, mă dau în vânt după modul în care îi stă părul (mai ales acum, când am observat că È™i-a lăsat bretonul pe frunte -> vezi cover-ul de la „It will rainâ€; pe lângă asta are o voce superbă, È™i poate cânta unele dintre cele mai înalte note, unde nimeni nu prea poate ajunge. Megan Nicole È™i Alyssa Bernal sunt iarăși minunate! Au două voci atât de cristaline È™i plăcute, încât îți incanta urechile.
Eu una chiar cred că pot ajunge mult mai departe decât actualele „staruri†– nu vreau să dau nume..;
Oricum, sunt multe în ziua de azi, prin industria muzicală.
Oricum, sunt multe în ziua de azi, prin industria muzicală.
![[Imagine: dh4h3a.png]](http://i47.tinypic.com/dh4h3a.png)
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”