Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aquaia's Cosplays :D

*ha-hapchiuu!* I'm back 4!

Poze noi nu am, deh, o sa ma mai apuc iar de cosplay prim Martie, so.. uite ceva realtiv vechi (2009 XD):
http://i443.photobucket.com/albums/qq154...age002.jpg
http://i443.photobucket.com/albums/qq154...age003.jpg

Doar doua poze.. asta a fost chiar primul meu cosplay ever/ trebuia sa arate jalnic ^.^

@Azazel: Uhh, mersi, dar btw nu stau in Romania ^.^ Alte poze mai sunt, cum am mai mentionat, dar nu sunt pozele mele. Adica, sigur, eu sunt pozele cutare, doar ca ele apartin fotografului x sau y. Ca sa le pot da upload pe photobucket etc. imi trebuie acordul lor deoarece nu-mi apartin. (I know I know xD) Alte personaje inca nu... la anul : )
A, si costumul lui Konan l-am gasit pe eBay. Destul de ieftin si foarte bine facut.

@Lily: Nu, costumele nu sunt facut de mine pentru ca nu am resursele necesare/ i suck. Costumul lui Luka e facut de o pritetena si cel a lui Konan este cumparat. Would I cosplay as SeeU? Funny, chiar m-am gandit la asta acum cateva luni, insa deja aveam costumului lui Luka. Sincer, daca ar fi dupa mine, as face cat mai multe cosplayuri posibile, dar costa o gramada de bani. Iti zic si de ce xD:
~Costum (daca-l cumperi si vrei ceva cat de cat bine facut) -$100
~Peruca (asta-i chiar necesara/ceva decent din nou) -$30-50
~Lentile de contact (realistic feel addition) -$30-60
+ plus chestii extra, ca de exemplu o sabie sau etc, ca sa faci un cosplay relativ bun ajunge undeva la $200 sau peste, care cred ce este aproximativ vreo 5 mii? In concluzie, incerc sa ma limitez la 2 cosplayuri pe an

@Addeh: Ty, that's my fav aswell. Sfaturi.. da. In majoritate de pe internet, dar si de la diverse persoane pe care le-am intalnit la conventii. La Konan am editat ochii pe computer (me gusta). Initial aveam de gand sa cumpar lentile portocali, dar n-am gasit.

TY for comm's everybody.
CHA! :]

[center][Imagine: 66924239.jpg]

If I turn into another, dig me up from under what is covering the better part of me.
Remind me that we'll always have each other
When everything else is gone.
[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Aquaia's Cosplays :D - de Aquaia - 22-11-2011, 02:31 PM
RE: Aquaia's Cosplays :D - de Azazel - 22-11-2011, 02:39 PM
RE: Aquaia's Cosplays :D - de Liar - 01-12-2011, 04:05 PM
RE: Aquaia's Cosplays :D - de Addeh - 05-12-2011, 10:14 PM
RE: Aquaia's Cosplays :D - de Aquaia - 26-12-2011, 07:03 AM
RE: Aquaia's Cosplays :D - de Saravis - 29-12-2011, 05:48 PM
RE: Aquaia's Cosplays :D - de i Ramenn. - 16-01-2012, 09:42 PM
RE: Aquaia's Cosplays :D - de ssakura3 - 03-02-2012, 02:40 PM