25-12-2011, 06:50 PM
[sa reinvii topicul -daca se poate]
Linkin Park - New Divide.
Pot spune ca e o melodie super, dar parca-i cantata de niste adolescenti, pana cand incep sa isi dea plamanii afara. Atunci, pentru o secunda, parca vocea i se maturizeaza. *laughs* Imi vine sa o trag pentru telefon si pot spune ca videolcipul e chiar misto. Foarte 2011. *laughs* Inainte incurcam trupa asta cu Paramore si eram: Acum canta un baiat? o.o Dar ma gandeam: Fac cu schimbul presupun.
Pana m-am prins ca incurc Paramore cu Linkin Park. .__. Tot vedeam: My favorite band is Linkin Park (chiar si la baieti) si ma gandeam: "Asa de bine canta fata asta? Adica, o trupa in care canta o fata sa fie asa admirata? .___.". Baka, ce sa-i faci. Momentan melodia s-a terminat pana am scris eu istoricica.
Linkin Park - New Divide.
Pot spune ca e o melodie super, dar parca-i cantata de niste adolescenti, pana cand incep sa isi dea plamanii afara. Atunci, pentru o secunda, parca vocea i se maturizeaza. *laughs* Imi vine sa o trag pentru telefon si pot spune ca videolcipul e chiar misto. Foarte 2011. *laughs* Inainte incurcam trupa asta cu Paramore si eram: Acum canta un baiat? o.o Dar ma gandeam: Fac cu schimbul presupun.
![39 39](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/39.gif)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2