23-12-2011, 07:05 PM
Heeelăăău! Iată că, după mult timp de când n-am mai trecut pe la secÈ›iunea asta, m-am oprit la povestea ta. Mi se făcuse dor să mai citesc câte ceva, iar tu m-ai lăsat plăcut impresionată. Dar, haide să o luăm cu începutul. ÃŽn primul rând, există câteva greÈ™eli de tastare/exprimare, care È›i-au fost enumerate mai sus. N-am să mai adaug È™i eu altele, n-ar avea rost. Nu-È›i fă griji, oricui se întâmplă. ToÈ›i greÈ™im. ÃŽncearcă doar să corectezi de mai multe ori înainte să postezi, să te asiguri că totul este la locul lui. Acum, la povestea cu „spaÈ›iu înainte È™i după semnele de punctuaÈ›ieâ€; personal, nu mă deranjează prea tare. Este ok, dar totuÅŸi, este de preferat să eviti. Ceva ce nu-mi place este faptul că nu scrii cu diacritice. Ar fi preferabil, È™i probabil că aÈ™a ai fi mai atentă È™i la greÈ™elile gramaticale/de tastare. Trecând peste aceste mici aspecte, hai să trec la partea importantă: povestea în sine. Ideea, mi se pare destul de interesantă. Am rămas, pot spune, captivata de ceea ce ai „aÈ™ternut pe hârtie†– la figurat vorbind. ÃŽmi place mult că descrii în detaliu, la fel È™i filul povestirii, mi se pare foarte ok. Ce nu îmi place este faptul că te complici puÈ›in cam mult. Capitolele sunt medii, însă cuprind destul de puÈ›ină acÈ›iune. Eu zic să încerci să faci capitolele puÈ›in – doar puÈ›intel: 3 – mai lungi. AÈ™a consider eu, rămâne ca tu să decizi. AÈ™tept cu nerăbdare next-ul. Sper să fie cât mai curând! Spor la scris să ai, È™i să nu renunÈ›i. Eu una apreciez È™i îmi place ceea ce scrii.
Kisses: *
Kisses: *
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”