22-12-2011, 02:51 PM
Ascult Alice Cooper - Poison si vreau sa o ascult si sa o ascult si sa o ascult. E minunata.
Vorbesc cu Denise pe Messenger si... sper sa aflu si eu odata ce este defapt Ed! Adica stie atatea chestii despre Dark si... GRrrrr, Ice ramane o bitch. ._. Mi-a dat Lynn niste trupe de rock (hard), mmm, unele le stiam. M-am plictisit de H.I.M., adica nu, dar vroiam ceva mai hard. Sa vedem ce a mai scris Denisuuuuu' (ma vad cu ea de Craciun si S-AR putea si cu Sash' ).
Imi aduc aminte de:
Eu: I'm a barbie girl.
Ea: Nu esti!
Eu: Ziceam si eu asa...
Ea: Esti un ursulet (pufos -stiu ca scrisese un adjectiv)!
Eu: .
Sash.
Vleeeeeau pufuri. o.o
Vorbesc cu Denise pe Messenger si... sper sa aflu si eu odata ce este defapt Ed! Adica stie atatea chestii despre Dark si... GRrrrr, Ice ramane o bitch. ._. Mi-a dat Lynn niste trupe de rock (hard), mmm, unele le stiam. M-am plictisit de H.I.M., adica nu, dar vroiam ceva mai hard. Sa vedem ce a mai scris Denisuuuuu' (ma vad cu ea de Craciun si S-AR putea si cu Sash' ).
Imi aduc aminte de:
Eu: I'm a barbie girl.
Ea: Nu esti!
Eu: Ziceam si eu asa...
Ea: Esti un ursulet (pufos -stiu ca scrisese un adjectiv)!
Eu: .
Sash.
Vleeeeeau pufuri. o.o
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2