22-12-2011, 02:44 PM
Mood: Nu vrea sa ma ridic din fata calculatorului.
Status: DARK RAU! ICE IN IAD! ED IN SLAVI! (*dreamimg* Ed... *drool*)
Locaţie: Acasa. In fata calculatorului. Butonand tastatura.
Mănânc: Nimic.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Aceleasi haine de case, dar de data asta am geaca albastra de treining.
Ascult: Alice Cooper - Poison (dau din picior pe ritm ca o vaca); fratele meu de dincolo cu manele, Guta (cred ca acum e Salam), si eu aici cu Alice Cooper. *laughs* Rock hard or go home (scria asta la cautarile de pe youtube o.o).
Privesc: Mainile-mi portacalii (intuneric in camera, lampa facand lumina) si bratara de pe mana dreapta din argint si cu niste modele albastre [] primita de la Aerith de ziua mea.
Status messenger: Sunt pe invisibile. In caz ca vine fratele meu si vede ca l-am pus sa ma vada DOAR pe invizibile. ._.
Vorbesc pe messenger cu: Denise. Sa vad daca Dark ajunge in patul lui Ed... sau invers. [] Piei, ICE!
Citesc: Am citit niste mangauri. Mi-a dat Denise o maga super cute. ^=^ Momentan doar ceea ce scriu.
Mă gândesc la: Sper sa vina Ileana seara ca n-am chef sa ma gaseasca la calculatorul ei. []
Dating: Cu Deea/Aerith.
Doresc: Somn, cadouri, rock, Denisa. Imbinarea perfecta. : >
Iubesc pe: kikirii
Nervoasă pe: Hmmmm, pe nimeni.
Urăsc pe: TACI, MA, ODATA CU GUTA AL TAU!! [] Ah, uh? A, scuze, nu, nu pe nimeni.
Scuza-ti, e Salam.
ÃŽmi lipseÅŸte: .
Abia aştept să: . *inca da din picior*
Your voiceee~!
[edit] Ichi senpai, stiam eu ca ma iubesti. *laughs*
Aou rullz. VEZI CA-S SAMA! LORD! CE MAIMUTA IMPUSCATA! ._.'' ;-w
Status: DARK RAU! ICE IN IAD! ED IN SLAVI! (*dreamimg* Ed... *drool*)
Locaţie: Acasa. In fata calculatorului. Butonand tastatura.
Mănânc: Nimic.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Aceleasi haine de case, dar de data asta am geaca albastra de treining.
Ascult: Alice Cooper - Poison (dau din picior pe ritm ca o vaca); fratele meu de dincolo cu manele, Guta (cred ca acum e Salam), si eu aici cu Alice Cooper. *laughs* Rock hard or go home (scria asta la cautarile de pe youtube o.o).
Privesc: Mainile-mi portacalii (intuneric in camera, lampa facand lumina) si bratara de pe mana dreapta din argint si cu niste modele albastre [] primita de la Aerith de ziua mea.
Status messenger: Sunt pe invisibile. In caz ca vine fratele meu si vede ca l-am pus sa ma vada DOAR pe invizibile. ._.
Vorbesc pe messenger cu: Denise. Sa vad daca Dark ajunge in patul lui Ed... sau invers. [] Piei, ICE!
Citesc: Am citit niste mangauri. Mi-a dat Denise o maga super cute. ^=^ Momentan doar ceea ce scriu.
Mă gândesc la: Sper sa vina Ileana seara ca n-am chef sa ma gaseasca la calculatorul ei. []
Dating: Cu Deea/Aerith.
Doresc: Somn, cadouri, rock, Denisa. Imbinarea perfecta. : >
Iubesc pe: kikirii
Nervoasă pe: Hmmmm, pe nimeni.
Urăsc pe: TACI, MA, ODATA CU GUTA AL TAU!! [] Ah, uh? A, scuze, nu, nu pe nimeni.
Scuza-ti, e Salam.
ÃŽmi lipseÅŸte: .
Abia aştept să: . *inca da din picior*
Your voiceee~!
[edit] Ichi senpai, stiam eu ca ma iubesti. *laughs*
Aou rullz. VEZI CA-S SAMA! LORD! CE MAIMUTA IMPUSCATA! ._.'' ;-w
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2