21-12-2011, 12:59 AM
Hehe, Manowar a fost una dintre primele trupe peste care am dat cand am tranzitionat de la Trance la Metal acu multi multi ani. Army of Immortals imi amintesc cu placere ca ascultam in casti la o sala de computere unde proprietarul imi era prieten (greu sa nu devii prieten cu omu cand mergi des pe acolo), apoi am luat o buna parte din discografia lor de acolo. The gods made Heavy Metal si cu Warriors of the World au fost instant preferate pentru mine.
Pacat totusi de formatie ca in ultimele albume suna destul de asemanator si nu prea mai variaza si ei.
Gasisem la un moment dat un live genial al lor, in care cantau o balada cu publicul. A fost nimerit bine momentul, ca publicul era complet vrajit, solistul nu cred c-a apucat sa cante trei versuri.
Pacat totusi de formatie ca in ultimele albume suna destul de asemanator si nu prea mai variaza si ei.
Gasisem la un moment dat un live genial al lor, in care cantau o balada cu publicul. A fost nimerit bine momentul, ca publicul era complet vrajit, solistul nu cred c-a apucat sa cante trei versuri.
Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.