19-12-2011, 03:49 PM
Ei bine, am terminat orele azi si primul lucru care vreau sa-l e sa-ti las un comm.
Imi pare bine ca Alex si Tony s-au impacat (mmmm si ce imacate :">). Totusi imi pare rau ca au murit si ca nu am mai apucat un yaoi (pofticioasa de mine). Sfarsitul mi-a placut foarte mult, mi-a ajuns la inima si simt nu stiu exact cum sa zic, niste fiori ce-mi stabat corpul.
Faptul ca ei acum pot traie chiar si in cealalta lume e greu de spus, dar asa e acum sunt unul si acelasi. Bataia dintre Tony si liderul grupuli...eh, a fost de astepta ca Tony va ajunge sa moara sau sa pateasca ceva.
A fost o poveste destul de scurta, desi nu-mi prea permit sa o zic. Cu toate astea a cuprins esentialul si ideea in sine, avand o legatura stransa cu titlul. In cele sin urma moartea i-a despartit pe cei doi frati!
Te astept cu povesti la fel de frumoase iubita, Gambate!
Imi pare bine ca Alex si Tony s-au impacat (mmmm si ce imacate :">). Totusi imi pare rau ca au murit si ca nu am mai apucat un yaoi (pofticioasa de mine). Sfarsitul mi-a placut foarte mult, mi-a ajuns la inima si simt nu stiu exact cum sa zic, niste fiori ce-mi stabat corpul.
Faptul ca ei acum pot traie chiar si in cealalta lume e greu de spus, dar asa e acum sunt unul si acelasi. Bataia dintre Tony si liderul grupuli...eh, a fost de astepta ca Tony va ajunge sa moara sau sa pateasca ceva.
A fost o poveste destul de scurta, desi nu-mi prea permit sa o zic. Cu toate astea a cuprins esentialul si ideea in sine, avand o legatura stransa cu titlul. In cele sin urma moartea i-a despartit pe cei doi frati!
Te astept cu povesti la fel de frumoase iubita, Gambate!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.
http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg