@ROSE
MA SCUZATI, dar trebuei sa comentez!
Fără topicuri inutile => warn 5%.
Nu stiu unde ai vazut tu, sectiune cu o regula atat de ... o.o -.- Mi se pare prea absurda. O data ce un topic este inutil este sters si trimis la arhiva.
3. Useri care au posturi neargumentate vor primi warn de la 1 la 10, în funcţie de post.
-.-
5. Maxim 10 emoticoane, să nu văd mai multe emoticoane decât cuvinte => postul respectiv va fi şters
Nu si nu. Avertizezi useru si daca se mai repeta ii dai warn. 5,10 Nu il stergi asa, iimediat. Justifici acelui user de ce i-ai sters postul.
4. Edit-urile pe care mozii le dau, NU se şterg ; dacă ştergeţi vreun edit, primiţi warn 10%.
tu de unde ai auzit asta? o.o eu chiar nu am auzit asa ceva.
6. Nu puneţi puncte de suspensie la greu ca să acoperiţi cele 3 rânduri => postul va fi automat şters.
Asta intra la spam. Inutila regula.
Draga mea, nu am inteles, tu inventezi reguli? o.o -.-
Si da-ti si tu interesul pentru sectiune. Posteaza , etc etc. -.-
@Uber: :3 si eu i-am dat. -.- baiatul trebuie potolit.
MA SCUZATI, dar trebuei sa comentez!
Fără topicuri inutile => warn 5%.
Nu stiu unde ai vazut tu, sectiune cu o regula atat de ... o.o -.- Mi se pare prea absurda. O data ce un topic este inutil este sters si trimis la arhiva.
3. Useri care au posturi neargumentate vor primi warn de la 1 la 10, în funcţie de post.
-.-
5. Maxim 10 emoticoane, să nu văd mai multe emoticoane decât cuvinte => postul respectiv va fi şters
Nu si nu. Avertizezi useru si daca se mai repeta ii dai warn. 5,10 Nu il stergi asa, iimediat. Justifici acelui user de ce i-ai sters postul.
4. Edit-urile pe care mozii le dau, NU se şterg ; dacă ştergeţi vreun edit, primiţi warn 10%.
tu de unde ai auzit asta? o.o eu chiar nu am auzit asa ceva.
6. Nu puneţi puncte de suspensie la greu ca să acoperiţi cele 3 rânduri => postul va fi automat şters.
Asta intra la spam. Inutila regula.
Draga mea, nu am inteles, tu inventezi reguli? o.o -.-
Si da-ti si tu interesul pentru sectiune. Posteaza , etc etc. -.-
@Uber: :3 si eu i-am dat. -.- baiatul trebuie potolit.