Adele, am observat-o parca prima oara pe la sfarsitul anului trecut cand am vazut-o cantand la X Factor. Daca mai tin minte, Hometown Glory e melodia aleasa pentru performanta. Ba nu, stai asa ca mint! Stiam de Chasing Pavements cu mult inainte de cea mentionata mai sus, o auzeam prin vara lui 2008 pe la posturile de muzica.
In orice caz, are o voce deosebita si personal, mi se pare chiar draguta si la infatisare, mai ales la fata. Multi spun ca vocea ei e prea 'high pitched' insa tind sa nu fiu de acord. Cel putin cand am auzit Rolling in the Deep, m-am indragostit de partea pre-mergatoare refrenului si inclusiv de refren, de fapt. I-am recunoscut timbrul vocal de asemenea si in Someone like you, pentru ca neuitandu-ma la TV, o stiam de la radio sau de prin puburi.
Oricat de triste, melodiile sunt pline de candoare, aerul lor vintage inconjurand ca o manusa prezenta ei de scena, jocul actoricesc.
Rolling in the Deep LIVE
Set fire to the Rain LIVE
In orice caz, are o voce deosebita si personal, mi se pare chiar draguta si la infatisare, mai ales la fata. Multi spun ca vocea ei e prea 'high pitched' insa tind sa nu fiu de acord. Cel putin cand am auzit Rolling in the Deep, m-am indragostit de partea pre-mergatoare refrenului si inclusiv de refren, de fapt. I-am recunoscut timbrul vocal de asemenea si in Someone like you, pentru ca neuitandu-ma la TV, o stiam de la radio sau de prin puburi.
Oricat de triste, melodiile sunt pline de candoare, aerul lor vintage inconjurand ca o manusa prezenta ei de scena, jocul actoricesc.
Rolling in the Deep LIVE
Set fire to the Rain LIVE
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...