10-12-2011, 02:03 PM
Dupa discutia pe care ama vut-o cu Chloe, se pare ca si ei ii picase cineva cu tronc. Ma rog, daca nu voia sa imi spuna, ii respect decizia.
Stateam si mancam inghetata, cand aud un un,, Buna''. Imi ridic privirea. In fata mea statea fratele coreeanului. Nu stiam numele. L-am cercetat cu privirea. Bun. Se pare ca nu sunt singura diferita. Era foarte inalt ,avea niste ochi verzi foarte draguti si o musculatura dezvoltata. Am za,bit pentru a parea cat mai prietenoasa si i-am raspuns intinzand mana:
-Salut! Eu sunt Cara!
OOC: Lynn
Stateam si mancam inghetata, cand aud un un,, Buna''. Imi ridic privirea. In fata mea statea fratele coreeanului. Nu stiam numele. L-am cercetat cu privirea. Bun. Se pare ca nu sunt singura diferita. Era foarte inalt ,avea niste ochi verzi foarte draguti si o musculatura dezvoltata. Am za,bit pentru a parea cat mai prietenoasa si i-am raspuns intinzand mana:
-Salut! Eu sunt Cara!
OOC: Lynn
![[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]](http://data.whicdn.com/images/12752463/blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum_large.png?1312183373)