08-12-2011, 11:36 PM
Bine, mă aşteptam la această întrebare, dar nu ştiu ce răspuns să-i dau. Să-i spun sau nu că pusesem ochii pe cineva? Cineva ale cărui sentimente nu le ştiu. Sunt doar necromantă, nu şi ghicitoare. Am privit-o în ochi şi am oftat. Apoi mi-am mutat brusc privirea spre Derek. Acesta mi-a zâmbit, iar în acel moment vroiam să îl îmbrăţisez. Ar fi mai bine totuşi să nu spun asta şi cu voce tare.
- Păi, sincer da. Am pus ochii pe cineva, dar nu aş vrea să spun exact despre cine este vorba, asta dacă nu este destul de evident. Şi îţi este foame?
Am încercat să schimb subiectul pentru a nu mă asalta Cara cu întrebări. Nu eram pregătită. M-am ridicat de pe canapea şi când m-am întors Derek se afla în spatele meu.
- S-a întâmplat ceva? l-am întrebat serioasă.
Occ: Derek.
- Păi, sincer da. Am pus ochii pe cineva, dar nu aş vrea să spun exact despre cine este vorba, asta dacă nu este destul de evident. Şi îţi este foame?
Am încercat să schimb subiectul pentru a nu mă asalta Cara cu întrebări. Nu eram pregătită. M-am ridicat de pe canapea şi când m-am întors Derek se afla în spatele meu.
- S-a întâmplat ceva? l-am întrebat serioasă.
Occ: Derek.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]