07-12-2011, 12:06 AM
(06-12-2011, 11:55 PM)Daria ~ A scris: Snowy, eu una am toate capitolele fic-urilor mele în laptop, în foldere, nu-i vina mea că unii nu se gândesc și la ce-i mai rău o.O.LOL
Edit: Abbeh, și ce-i de făcut? să plângem...? nu cred, fie ce-o fi, nu-i sfârșitul lumii, ar fi un bunn început pentru toți ^^.
Aly, yes i am :-> .
WE ARE THE BEST, WE ARE SO HOT, WE COME FROM THE CLUB, WEEEEEEE SAY BYE BYEEEEE FROM THEEE FAN FICTIOON ! OOO, YEEEE !
Azi e Mos Nicolae, da, traditia era sa se dea nuieluse insa in zilele astea toti primiti cadouri, dulciuri, fructe si chiar credeti ca sunt asa rea incat sa sterg FF-ul? Pff, nu ma stiti deloc. Nu. Momentan este acolo, deschis, merge, stiu si de ce nu il vedeti, insa, treptat de tot, o sa incepem sa mutam ficurile si vor reveni. Nu s-a sters nimica, este totul inca acolo, intreg, la fel cum era si ieri. Este o eroare de ugh, cum se numea, afisare? Nu am idee. In fine, eu una vad ficurile, dar le vad in admin.
Si nu-i sariti in cap Dariei. Face haz de necaz, doar atat, doar ce era sa faca? Sa se puna pe bocit? Asta-i romanul, face haz de necaz si cand sunt cele mai grele timpuri!