Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O viata ca oricare alta

O invitatie neasteptata.

-Apropo, ti-am luat eu bilet, ca tu ai cam intarziat. A, si sa nu crezi ca iti zic ca sa-ti arat cat de bun prieten iti sunt, da tre̢۪ sa imi dai banii pe el!m-a anuntat Ady, tot acel saten care face cele mai nesarate glume din lume sis tie cum sa te prost dispuna.
“Frate, in una din zilele astea capul lui o sa stea acolo unde isi vede fundul!”gandeam eu, fulgerandu-l cu privirea.
Imi era destul de antipatic, desi uneori distrugeam clasa cu el, in timp ce ne jucam cu mingea, dar nu-mi placea atitudinea si nici felul in care trata fetele, si mai ales cum vorbea.
-Frate, zici ca e catelul ei de companie, uite cum se tine dupa ea prin toate magazinele de fite!se lamenta el privind la etajul doi si admirandu-I pe cei patru colegi. Pe de-o parte eram de accord cu el, dar dar pe de alta parte ironia si batjocura din glasul lui ma dezgusta.
-Haideti sa mergem la bowling!sugerez eu, ridicandu-ma de pe scaun. Ceilalti m-au urmat. Astfel am inceput sa jucam. Era a doua oara in viata mea cand puneam man ape o minge de bowling. Normal…eu pierdeam, aproape.
Deodata, norocul m-a lovit si am dat un strike. Fericita, am inceput sa merg cu spatele, dar norocul a durat putin, pana cand am simtit taria pardoselei lovita de capul meu. Cazusem, insa nu de una singura, un mic obstacol s-a ivit, dragul de Ady statea ghemuit, iar eu, in fericirea mea, m-am impiedicat de el si am cazut pe spate. Toti se uitau ingruijorati la mine, intanzandu-mi mana pentru a ma ajuta.
Totusui eu aveam o singura idée intiparita in minte, sa-l prind pe dobitocul acela cat mai repede cu putinta.
-ADY! Strig eu alergand dupa el. Ca de obicei l-am lovit din plin cu ghiozdanelul meu negru din piele.
-Cred ca si-a revenit, a raspuns el zambind, iar ceilalti au inceput sa rada.

Cam asta a fost aventura noastra, am terminat jocul, am vazut filmul, iar eu am revenit acasa. La usa, statea un baiat inalt, cu par brunet, insa ochii albastri imi pareau cunoscuti. Mi-a intins o scrisoare, intr-un plic negru cu un sigiliu frumos pe el.
-Ce-i asta?intreb eu, lunand scrisoarea.
-Citeste si ai sa vezi!mi-a raspuns el. Tonul sau era rece, dispretuitor aproape, ceea ce nu observasem pana atunci era ca baiatul purta un costum in intregime negru, iar la brau o curea alba sustinea o sabie subtire totusi lunga. M-am dat un pas inapoi. Ceva in tinuta lui imi inspira teama, totusi stiam in adancul sufletului ca nu imi va face niciun rau. Am deschis plicul si am citit:
“Aceasta scrisoare este strict confidentiala si te rog sa o arzi dupa ce o citesti. Ai fost aleasa sa faci parte din brigada de lupta a unei asociatii numite “Soul Society”. Iti vom da detalii o data ce ajungi la fata locului. Pentru asta urmeaza-l pe agentul 25.”
-Agentul 25 sunt eu! Haide!mi-a spus el intorcandu-se cu spatele si facandu-mi semn sa-l urmez.
Avea un mers lin, iar tinuta ii dadea un aer de mister. M-am apropiat rostind sfios:
-Si ce ma rog este aceasta organizatie?
-“Soul Society” are cate un sediu in fiecare tara. Ea este menita sa apare lumea celor vii de spirite precum “hollow”. Mai mult o sa afli la fata locului.

Se pare ca nimanui nu-i place::(((:(( Eh...eu mai pun niste capitole...ce mai am prin PC.
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes

Răspunsuri în acest subiect
O viata ca oricare alta - de bastard_in_love - 18-07-2008, 07:08 PM
RE: O viata ca oricare alta - de bastard_in_love - 31-07-2008, 06:42 PM
RE: O viata ca oricare alta - de Ice_angel_234 - 31-07-2008, 07:52 PM
RE: O viata ca oricare alta - de J A N E - 31-07-2008, 10:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Liceul...alta povara Elix3 3 3.238 29-10-2012, 01:57 AM
Ultimul răspuns: Lain