05-12-2011, 11:33 PM
General:
Nick: Daenarys
Principala trăsătură a caracterului meu: I'm always nice to people, until they step on my tail ^^
Calitatea pe care o prefer la un bărbat: Brave enough to be honest and straightforward.
Calitatea pe care o prefer la o femeie: Non-conformismul, umorul si o doza de nebunie.
Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: Sinceritatea, de aceea am putini prieteni.
Principalul meu defect: Ma deprim destul de usor, si ma indragostesc la fel de repede.
Ocupaţia mea preferată: Cititul, sa calatoresc, sa stau de vorba cu diversi oameni.
Visul meu de fericire: Sa-l mai vad pe Adam si sa-mi dau examenele anul care vine.
Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: Sa nu-mi gasesc de lucru curand.
Ce-aţi vrea să fiţi?: Am 20 de ani, cat sa mai cresc? Forensic scientist/ biochemist.
Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Canada/ Spania cu Dad
Culorile preferate: Rosu
Floarea preferată: Tiger lily
Pasărea preferată: Nu am
Prozatorii mei preferaţi: Multi: Orson Scott Card, Isaac Asimov, Christopher Moore, George R.R. Martin, Terry Pratchett, Anne Rice etc
Poeţii mei preferaţi: Nu am
Eroul meu preferat: Jon Snow.
Compozitorii preferaţi: Clint Mansell, Yann Tiersen, Elgar
Pictorii preferaţi: Nu am gasit inca
Eroii din viaţa reală: Nu am
Eroinele din istorie: Anne Boleyn? De unde sa stiu.
Bautura şi mâncarea preferate: Sushi/ Fried calamari heads
Numele preferat: Lilith, Lia
Ce detest cel mai mult: ca o persoana sa nu fie directa cu mine
Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: Nu am
Darul natural pe care-aş vrea să-l am: un metabolism eficient
Cum aş vrea să mor: fara durere
Starea de spirit actuală: relaxata arecum, stresata pe alta parte, dar libera
Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: sa iubesti persoana gresita
Deviza mea: Only you know the whole story, be a part of it.
Care este cuvântul favorit: Nu am
Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: -
Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa calatoresc
Care este înjurătura favorită: Tabarnack! Joder!
Ce sunet îţi place cel mai mult: cel de violoncel
Ce sunet îţi displace: in general ma deranjeaza zgomotul cand incerc sa fiu linistita
Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: momentan nu am idee
Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: ospatar? Dar nu cred ca se pune, n-am de ales si apoi am facut asta timp de 2 ani pana sa ajung barwoman
Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Tigru
Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Usile catre bucatarie, biblioteca si sala sunt acolo
Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: Imi vei da putin noroc sa fac ceea ce imi doresc?
Când ai murit ultima dată: Azi dimineata
De ce te mai trezeşti dimineaţa: Ca sunt obisnuita cu turele de dimineata sau am treburi de rezolvat
Unde sunt visele din copilărie: Inca in viata
Ce te deosebeşte de ceilalţi: Nu sunt sigura
ÃŽÅ£i lipseÅŸte ceva: Da, Dad, Madridul si curand, prietena cea mai buna
Chiar oricine poate să fie artist: daca isi descopera talentul
De unde vii: din Brasov? Ultimul loc prin care am trecut azi e supermarketul din Peyia
Crezi că ai o soartă de invidiat: Deloc
Ai renunţat la ceva: La Adam momentan, pentru restul lucrurilor continui sa lupt
Ce faci cu banii: Ii pastrez pentru examene si cursuri, ii folosesc sa-mi iau mancare si sa-mi fac tatuajul
Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: Spalatul vaselor si udatul florilor
Plăcerile prin excelenţă: Se*ul? Lol, ce intrebare ciudata
Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: O vizita si un bilet de avion?
Ce ai fi în stare să refuzi: Foarte multe
Care e partea cea mai “fragilă†a ta: Urechile, spatele gatului si coloana daca te referi la zone erogene. Sensibile in sensul rau: pielea si stomacul
Ce ai fost capabil să faci din dragoste: Am platit chiria prietenului meu si i-am dat banii cand nu a avut cu ce sa se hraneasca. Apoi mi-am riscat locul de munca sa ma pot intalni cu cineva in alta tara, am stat treaza dimineata la 2-3-5 ca sa ii raspund la mesaje si sa intru pe Skype. Etc?
Ce ţi se reproşează: Ca nu sunt destul de motivata si decisa
La ce e bună arta: Nu am rabdare sa raspund la asta acum
Scrie-Å£i epitaful: Don't stand by my grave and weep, I am not there, I do not sleep. Don't stand by my grave and cry, I am not there, I did not die.
Cum ai vrea să te întorci: Mai repede de 3 zile.
Nick: Daenarys
Principala trăsătură a caracterului meu: I'm always nice to people, until they step on my tail ^^
Calitatea pe care o prefer la un bărbat: Brave enough to be honest and straightforward.
Calitatea pe care o prefer la o femeie: Non-conformismul, umorul si o doza de nebunie.
Ce apreciez cel mai mult la prietenii mei: Sinceritatea, de aceea am putini prieteni.
Principalul meu defect: Ma deprim destul de usor, si ma indragostesc la fel de repede.
Ocupaţia mea preferată: Cititul, sa calatoresc, sa stau de vorba cu diversi oameni.
Visul meu de fericire: Sa-l mai vad pe Adam si sa-mi dau examenele anul care vine.
Care ar fi cea mai mare nefericire a mea: Sa nu-mi gasesc de lucru curand.
Ce-aţi vrea să fiţi?: Am 20 de ani, cat sa mai cresc? Forensic scientist/ biochemist.
Ţara în care-aş vrea să trăiesc: Canada/ Spania cu Dad
Culorile preferate: Rosu
Floarea preferată: Tiger lily
Pasărea preferată: Nu am
Prozatorii mei preferaţi: Multi: Orson Scott Card, Isaac Asimov, Christopher Moore, George R.R. Martin, Terry Pratchett, Anne Rice etc
Poeţii mei preferaţi: Nu am
Eroul meu preferat: Jon Snow.
Compozitorii preferaţi: Clint Mansell, Yann Tiersen, Elgar
Pictorii preferaţi: Nu am gasit inca
Eroii din viaţa reală: Nu am
Eroinele din istorie: Anne Boleyn? De unde sa stiu.
Bautura şi mâncarea preferate: Sushi/ Fried calamari heads
Numele preferat: Lilith, Lia
Ce detest cel mai mult: ca o persoana sa nu fie directa cu mine
Personajele istorice pe care le detest cel mai mult: Nu am
Darul natural pe care-aş vrea să-l am: un metabolism eficient
Cum aş vrea să mor: fara durere
Starea de spirit actuală: relaxata arecum, stresata pe alta parte, dar libera
Greşeli care-mi inspiră cea mai multă indulgenţă: sa iubesti persoana gresita
Deviza mea: Only you know the whole story, be a part of it.
Care este cuvântul favorit: Nu am
Care este cuvântul pe care îl deteşti cel mai tare: -
Ce îţi face plăcere în mod deosebit: sa calatoresc
Care este înjurătura favorită: Tabarnack! Joder!
Ce sunet îţi place cel mai mult: cel de violoncel
Ce sunet îţi displace: in general ma deranjeaza zgomotul cand incerc sa fiu linistita
Ce altă profesie ţi-ar plăcea să practici: momentan nu am idee
Ce altă profesie nu ai practica nici în ruptul capului: ospatar? Dar nu cred ca se pune, n-am de ales si apoi am facut asta timp de 2 ani pana sa ajung barwoman
Dacă te-ai putea transforma, la dorinţă, într-un animal, care ar fi acela: Tigru
Dacă Raiul există, ce ai dori să îţi spună Dumnezeu când ajungi la Porţile Raiului: Usile catre bucatarie, biblioteca si sala sunt acolo
Dacă ai putea să îi pui o întrebare lui Dumnezeu, acum, care ar fi aceea: Imi vei da putin noroc sa fac ceea ce imi doresc?
Când ai murit ultima dată: Azi dimineata
De ce te mai trezeşti dimineaţa: Ca sunt obisnuita cu turele de dimineata sau am treburi de rezolvat
Unde sunt visele din copilărie: Inca in viata
Ce te deosebeşte de ceilalţi: Nu sunt sigura
ÃŽÅ£i lipseÅŸte ceva: Da, Dad, Madridul si curand, prietena cea mai buna
Chiar oricine poate să fie artist: daca isi descopera talentul
De unde vii: din Brasov? Ultimul loc prin care am trecut azi e supermarketul din Peyia
Crezi că ai o soartă de invidiat: Deloc
Ai renunţat la ceva: La Adam momentan, pentru restul lucrurilor continui sa lupt
Ce faci cu banii: Ii pastrez pentru examene si cursuri, ii folosesc sa-mi iau mancare si sa-mi fac tatuajul
Ce sarcină menajeră îţi displace cel mai tare: Spalatul vaselor si udatul florilor
Plăcerile prin excelenţă: Se*ul? Lol, ce intrebare ciudata
Ce ţi-ar plăcea să primeşti de ziua ta: O vizita si un bilet de avion?
Ce ai fi în stare să refuzi: Foarte multe
Care e partea cea mai “fragilă†a ta: Urechile, spatele gatului si coloana daca te referi la zone erogene. Sensibile in sensul rau: pielea si stomacul
Ce ai fost capabil să faci din dragoste: Am platit chiria prietenului meu si i-am dat banii cand nu a avut cu ce sa se hraneasca. Apoi mi-am riscat locul de munca sa ma pot intalni cu cineva in alta tara, am stat treaza dimineata la 2-3-5 ca sa ii raspund la mesaje si sa intru pe Skype. Etc?
Ce ţi se reproşează: Ca nu sunt destul de motivata si decisa
La ce e bună arta: Nu am rabdare sa raspund la asta acum
Scrie-Å£i epitaful: Don't stand by my grave and weep, I am not there, I do not sleep. Don't stand by my grave and cry, I am not there, I did not die.
Cum ai vrea să te întorci: Mai repede de 3 zile.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand