Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Caracterizeaza userul de deasupra (2)

[ sunt o necromantă, redau viaţă chiar şi topicurilor *evil laugh* ]

Uber.
Răscolind prin mintea-mi te cunosc doar de pe Animezup nu şi personal / mess lucru ce nu îmi permite să fac o caracterizare mai pe larg, dar presupun că e vorba despre caracterizează userul nu persoana I believe i should say all the things about you pe care le-am întâlnit pe forum. Din câte înţelesei eu de când te ştiu pe Zup, eşti un user vechi close friend with Aly şi ai multă experienţă cu site-urile şi cu moderarea lor. [ Nu ştiu dacă ai fost şi în funcţia de administrator, dar nici nu întreb. Nu cred că e un amănunt important ] În general pari o persoană serioasă [ dunno why ] genul de user care pare mai matur şi de fapt este ce are o experienţă de viaţă mai mare şi care ştie să dea sfaturi [ aici mă leg de secţiunea Piece of Advice ]. În afara faptului că îţi faci meseria ca moderator foarte bine you know how to be funny and you are outgoing too. Le ţii aşa în balanţă. Nu te-am mai văzut pe forum de ceva timp anw. Ăh da, să nu uit. You are smart too but what can I say. U older O.o deşi te-aş vedea aşa un spirit liber călătorind prin lume şi vizitând multe meleaguri, muzee şi respirând oxigen străin decât să stai la un birou sau ceva în genul. Dunno you gimme this feelin'.
-

Răspunsuri în acest subiect
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de yulobo - 06-08-2011, 10:02 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Aly - 20-08-2011, 01:43 PM
RE: Caracterizează userul de deasupra (2) - de Flash - 05-12-2011, 02:25 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Minciuna despre userul de deasupra Shiva 42 52.930 27-01-2012, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lia
  Trezeste-te, arunca, hraneste & deseneaza userul de deasupra. Aly 2 2.965 25-01-2012, 04:06 PM
Ultimul răspuns: Ryuu

Utilizatori care citesc acest subiect:
15 Vizitator(i)