Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Bună şi vouă...

'Neaţa, folks!
Mulţumesc tuturor pentru urări şi ce'aţi mai scris voi pe'acolo.

Beki ( Beks 15 aşa`mi să`ţi spun ! ) :
Melodiile preferate de la SA....ar fi aÅŸa : Shy, Replica, Misery, My land, My Selene, Letter to Dana, Paid in full etc.
Sunt de nicăieri, aşa`mi place să cred. ;]
2. Prefer dramele, romance-ul, horror'ul, cele de familie şi fantastice, gen Alice in Wonderland în mare parte şi cele de acţiune, mai ales alea în care joacă Tom Cruise.
Câteva filme preferate, păi să vedem...Aşa: Mr. Nobody, Route Irish, The Joneses, The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn, Winnie the Pooh ( filmul ;3 ) ; Inception, The NoteBook,Red , TRON: Legacy, Întâlnire explozivă, Misiune Imposibilă etc. o.o"
3. Hmm, Metallica, The Beatles, GNR, Bon Jovi, The Kooks, Is Shepherd, Trading Yesterday, Babyshambles, Arctic Monkeys and Kings of Leon.
4. Da, dar nu foarte multe. A Love To Kill, FULLHOUSE, SPRING WALTZ, Lovers, 9 Ends 2 Outs. ( ÅŸi astea, de altfel, sunt ÅŸi preferatele mele. )
5. Căărţiii...Thomas Mann – Muntele vrăjit; Salinger J.D. – De veghe în lanul de secară, Faust - Goethe; Lev Tolstoi – Anna Karenina; Mihail Bulgakov – Maestrul şi Margareta; Antoine de Saint Exupery – Micul prinţ; Quo vadis – Henryk Sienkiewicz; 1984 – George Orwell; . Numele trandafirului – Umberto Eco.

Lily, thanks !

BlackER : Din păcate, nu. Anul ăsta am ratat festivalu din cauza mamei. >.<"

Myu, zebrele sunt cele mai sexy animale. :"D Åži thanks.

yaoi maniac, merci. : ) Citesc aÅŸa ÅŸi`aÅŸa, acum m`am apucat de KHR.

Crissu'Blacker , săr'mâna.
1. Da, ascult. Wonder Girls, Big Bang, Girls Generation, Noul, 4men & Mi , KARA.
J-rock nu. ^^"
2. Bună întrebare, sincer. Aş fi : Morrie Schwartz, din Marţi cu Morrie de Mitch Albom, care a devenit cartea mea preferată. Oricum, Morrie e profesorul ideal şi bineînţeles real. M'a cucerit prin simplitate şi profunzime, nota de autoironie şi uşurinţa cu care ajunge să accepte moarte iminentă şi îngrozitoare. Tipu' moare prin sufocare din cauza propriului corp, ai cărui muşchi se transformă în gelatină, moartea prin sufocare mă ingrozeşte pur şi simplu. E un personaj ce pare simplu dar e de o profunzime cuceritoare. Cu cât citesc mai mult cartea asta cu atât îmi place mai mult personajul! - şi am citit`o de 2 ori -
3. Nu vreau să fiu supererou, dar cred că mi'aş dori vederea aia cu laser şi jucăriile lui Batman.

Yuuki, mulţumesc mult pentru bun-venit.

Lena was here.

Răspunsuri în acest subiect
Bună şi vouă... - de Jinx. - 01-12-2011, 01:07 PM
RE: Bună şi vouă... - de βεκi - 01-12-2011, 01:13 PM
RE: Bună şi vouă... - de Liar - 01-12-2011, 03:40 PM
RE: Bună şi vouă... - de Saravis - 01-12-2011, 04:29 PM
RE: Bună şi vouă... - de BlackER - 01-12-2011, 06:12 PM
RE: Bună şi vouă... - de yaoi maniac - 01-12-2011, 08:32 PM
RE: Bună şi vouă... - de Crissu'Blacker - 02-12-2011, 04:53 PM
RE: Bună şi vouă... - de i Ramenn. - 04-12-2011, 12:00 AM
RE: Bună şi vouă... - de Jinx. - 04-12-2011, 11:14 AM