Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce personaj principal din fic va place?
Mihai
0%
0 0%
Dan
25.00%
1 25.00%
Miki
0%
0 0%
Andy
0%
0 0%
Mircea
0%
0 0%
Yune
0%
0 0%
Piko
0%
0 0%
EMO ROACKERA
75.00%
3 75.00%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Iubire inecata in...transpiratie!?

Asa-i urmatorul capitol. Sper sa va placa.

Capitolul 8 - He loves me not

Practica de la liceu era destul de obositoare avand in vedere faptul ca era pe timpul verii, atunci cand vremea de afara era insuportabila si orice lucru te-ar fi iritat la culme daca nu iti iesea. Asa eram eu, stresata, furioasa pentru ca era prima oara cand nu-mi iesea un portret. Nu puteam sa-l desenez pe Dan expresiv cu niciun chip deoarece parea foarte ingandurat, eu nu stiam ce se petrece in mintea lui si nu puteam sa reprezint toate acele trairi din sufletul brunetului.
- Yune, stiu ca azi nu esti in apele tale. Imi zicea Piko in timp ce-mi analiza "arta", care de asta data parea o caricatura groaznica.
- Nu ma lua si tu acum cu din astea, crezi ca eu nu vad ce monstruozitate am desenat? Eram eu destul de furioasa pe ceea ce creasem si asa, fara sa-mi mi spuna si cea mai buna prietena.
- Ai facut-o lata, de data asta!
O, nu dupa ce ca m-a criticat Piko, acum se gaseste si Mircea, normal. Eram rivali de cand a inceput clasa a noua si nu rata nicio ocazie sa ma tachineze daca ceva nu-mi iesea bine.
- Mircea, de fapt mi-a iesit foarte bine, azi am decis sa fac o caricatura a lui Dan. Am incercat eu sa salvez situatia.
- Aaaa...Spunea Mircea care trebuia sa se lase de data asta pagubas pentru ca am stiu sa-i intorc bine replicda la timp.
Pauza era o binemeritata odihna pe banca din curtea liceului la palavre cu cativa prieteni. Mircea se pare ca tot cauta pe cineva cu privirea, Mihai statea pe bancuta si manca un sandwich de la tani Mariana, Andreea apare ca de obicei...
-Mirceaaaa, ce faci iti cauti creierul? Obisnuitele ei replici.
- Da, vrei sa ma ajuti sa-l gasesc? Dar nici Mircea nu se lasa mai prejos cand era vorba de mici glumite rautacioase. Sau vrei sa ma ajuti sa le gasim impreuna?
- Cum adica? Spunea Andreea.
- Pai credeam ca si tu ai plecat dupa acelasi lucru, haha. Mircea parea mai binedispus decat inaine, dar ce era oare cu veselia asta, tot ce face Mircea de obicei e sa fie imbufnat, sa-i supere pe altii, acum era ciudat de vesel si-i supara pe altii.
- Mircea, ce s-a intamplat? Il intreb eu.
- Cred ca m-am innamorat (indragostit).
- De cine, de Andreea?
- Nuuu, Doamne fereste, creatura aia? Nu ma uit nici cu dosu' la ea.
- Atunci eu nu ma uit la tine cu...cu...Lasa ca gasesc eu ceva! Riposta Andreea.
Apare Dan afara si se indreapta ca de obicei catre micutul lui prieten, Mihai. Blondul nu-l observa si se pare ca era si el adancit in gandurile sale, cum fusese si Dan mai devreme. Brunetul vorbea destul de tare asa ca nu era greu sa-l auzi.
- Baby, nu-mi dai si mie o muscatura? Intreba el dulce.
- Din ce, din el? Zbiera Andreea destul de tare. Hai, ca stiu eu ca vrei!
- Andreea, taci! Spunea Piko aproape soptind. Altii vor sa auda conversatia lor.
- Cine mai exact?
- Eu, fraiero.
- M-am prins, nu trebuia sa o spui chiar asa.
Mihai se uita spre Dan cu ochisorii aia nevinovati (da, da).
- Normal ca-ti dau. Oricum esti numai piele si os. Zicea Mihai.
- Numai piele si os? Iti arat eu piele si os, nu vezi, am muschiuleti! Spunea Dan in timp ce-si ridica tricoul.
- Termina, Dan se uita lumea. Raspundea Mihai rusinat.
- Si ce, sa se uite, n-au mai vazut ei bunaciune ca mine...
Orele se scurgeau si sosise clipa ssa iesim in sfarsit pe poarta liceului dupa inca o zi obositoare. Ii vazusem azi si pe Miki si Andy care nu pareau foarte rusinati ca toata lumea se uita la ei cand se sarutau pe coridor. Ei chiar se iubeau, nu cum ne-au spus ei noua la bancute ca fac doar pe gay-ii. Oare cum evoluase relatia lor?

Jurnalul lui Miki

Azi am fost la liceu si a fost plictiseala ca de obicei. Am mers cu Andy sa prizam ceva in pauza si m-am simtit foarte high toata ziua. Andy mi-a zis sa trec pe ala el mai tarziu si asa am sa fac. Maicasa nu este acasa, o se ne uitam la un film pe net, imi arata schitele lui de portret de saptamana trecuta si mai vedem noi ce mai facem.

Jurnalul lui Andy

Cred ca Miki imi va accepta invitatia. O sa caut un film de groaza acum pe net, asa de groaza incat sa facem pe noi de frica...pfff...nici chiar asa! Comandam pizza si ne distram, am pregatit deja Monopoly pe masa si cartile de joc sunt tot timpul in sertar pentru serile cu baietii si fetele. Dap, cred ca va iesi bine, adica e prima oara cand Miki vine la mine, eu am mai fost la el si acum a venit randul meu sa fiu o gazda buna. Oau, de obicei eu nu sunt asa agitat cand vine cineva acasa la mine, dar asta e...

Soneria de la usa din fata il opreste pe Andy din scris.
- Acum vin!
- Buna, Andy! Zicea Miki in timp ce sarea de gatul blondului.
- Nu credeam ca vii. Parea uimit Andy.
- Cum sa nu? Nu ratez o distractie.
- Ok, hai sus. Am schitele in sertar la birou.
Ajunsi in camera lui Andy cei doi baieti se fac comozi pe patul urias acoperit de un cearceaf albastru ca cerul, ba chiar avea un model de nori. Miki era uimit de ordinea din camera prietenului, credea ca numai la el e asa curat, probabil si el avea o mama cicalitoare.
- Mami, te pune sa faci curat in camera? Intreba Miki.
- Nu. Eu imi fac, nu sufar dezordinea, dar sa nu mai spui la nimeni ca te linsez! Spunea Andy.
In cateva minute Monopoly era pe masa si cartile la fel.
- Hai sa jucam poker.
- Andy, nu prea ma pricep la poker.
- Doar ne distram, nu conteaza. Punem un mic pariu, cel care pierde sta gol toata noaptea.
- Chiar asa? Intreba Miki.
- Da, doar un joc, pierzi sau castigi. Andy avea o privire malefica, mai avea sa faca ceva de genul "muahahaha".
Dupa cum era de asteptat Miki a pierdut meciul. In timp ce se dezbraca se vedea ca devenea din ce in ce mai timid cu cat isi indeparta hainele.
- Hai, pisi, nu am toata seara, deja te-ai rusinat?
- Andy, macar lasa-mi boxerii.
- Miki, am zis clar, gol. Uite cum facem, ma dezbrac si eu sa vezi ca nu trebuie sa-ti fie rusine. Zicem ca a fost remiza.
- Atunci imi e mai bine.
- Nu mai comandam pizza, ca nu am de gand sa ma vada tipul de la livrare gol pusca, zice dupa aia ca vrem sa-l luam sa facem orgie. Raspundea Andy.
Seara a trecut destul de repede. Nu mi-a mai fost rusine deloc atunci cand am vazut cat de bine se simtea Andy in pielea lui cu mine, chiar si gol. Am trecut peste inhibitiile astea, ba chiar ne-am sarutat si ne-am mangaiat, sfarcurile mele erau in extaz. Simt ca as putea sa fac dragoste cu Andy acum ca ne cunostem mai bine, la inceput eram putin rezervat.
- Miki, ce s-a intamplat, vrei sa nu te mai mangai, te deranjeaza? Se alarmase Andy putin.
- Nu te opri, imi place. Il linistea vocea calma a lui Miki.
Andy ii saruta gatul cu pasiune si se lasa in voia sentimentelor, iar Miki raspundea de asemenea avansurilor blondului.
Soneria le stricase distractia.
- A venit mama cred. Ii spunea Andy calm prietenului sau.
- Si nu faci nimic? Adica suntem goi, eu sunt in bratele tale, iar penisurile noastre sunt excitate.
- Nu, pentru ca mama stie ca sunt bisexual si am inceput sa fac sex cu iubitele sau iubitii mei. Ma striga de obicei din hol sa vada daca nu o fac cu cineva si daca nu raspund inseamna ca sunt cu cineva si nu intra.
- Ce mama intelegatoare ai! Se mira Miki.
- Hai sa continuam, vrei?
- Bine.
- Andy, puiule esti cu un prieten, am vazut skeiti la usa.
- Da, mamaaa, sunt cu iubi. Striga Andy.
- Sa fiti atenti ce faceti. Zicea mama.
Miki era acum foarte linistit stiind ca Andy avea o mama care nu va fi deranjata daca va deveni iubitul fiului ei si va trece mai des pe la acesta.
- Andy, e prima oara la mine, sa fii bland.
- Stai linistit, pisi stiu sa fiu si tandru. Soptea blondul in timp ce-l saruta pe Miki.
Dimineata...
- Andy, nu cred ca m-a facut cineva sa ma simt asa special cum ai facut tu. Parea foarte visator Miki.
- Deci, esti iubitul meu de acum?
- Chiar de aseara. Raspunea brunetul.
Acasa la Dan
Mama lui Dan, Mihaela discuta in bucatarie foarte aprins cu mama lui Mihai, Daniela. (destinul le-a dat numele astea)
- Daniela, nu stiu daca ai observat, dar fiul meu devine din ce in ce mai delicvent! Nu stiu cum sa-ti spun. Mi-a spus sa-i zic Danutz Cocalaru', poate Mihaitza poate sa-i dea niste sfaturi bune, stii ca s-a mutat si Danutz la Arte.
- Cum?? Eu l-am mutat pe Mihai de la liceul ala ca sa nu mai aiba contact unul cu altul si acum iar sunt in acelasi liceu?
- Pai ce ti-a facut draga am meu? Zicea Mihaela iritata,
- Acum cateva saptamani l-a vazut pe Dan iesind din camera de la Mihai aproape gol, nu m-a salutat ceea ce nu mi se pare normal, ma cunoaste de cand era in scutec si eu cred ca relatia lor nu mai e normala.
- Cum asa?
- Nu stii si tu, fata, ca mai nou baietii ies cu baietii si fetele cu fetele?
- Pai nu-i normal?
- Nu, ma refeream la gay si lesbi.
- Vrei sa insinuezi ca Danutz al meu poate fi...
- Mami...Se auzi o voce pisicoasa. Dan iesise din camera lui sa vada ce discutau asa aprins mama lui si mama lui Mihai. Da-mi si mie 100 de lei sa ma duc in oras cu MIHAI.
- Nu-ti dau nimic! Spunea Mihaela. Cand ai sa muncesi pentru bani, ai sa ai. Te-am invatat de mic ca-ti dau bani, dar acum gata.
- Ma doare-n cur, ca nu-mi dai tu bani, unde-i portofelul?
- Ce?? Esti pedepsit, domnule.
- Ma simt flatat.
- Ma faci de ras in fata Danielei.
- Asta e ocazia perfecta sa-ti spun ca am inceput deja sa lucrez, sunt model la liceul de Arta primesc bani si mai lucrez si la sala de fitness. Unchiul mi-a mai trimis niste bani si am vrut sa-ti spun ca ma gandesc serios sa ma mut.
- Poftim???? Danutz, esti prea mic sa stai singur. Cine o sa-ti calce, cine o sa-ti gateasca?
- "Nevoia te invata!" Spunea foarte serios Dan. Am gasit o garsoniera cu baie si bucatarie la un pret misto si e aproape de liceu. Maine ma duc sa o cumpar.
- Tinere, vreau sa discut ceva cu tine. Vrobea Daniela vizibil furioasa.
- Spuneti, va rog. Raspundea politicos Dan.
- Ce relatie ai tu cu Mihaitza al meu?
- Suntem cei mai buni prieteni, stiti.
- Stiu eu, dar atunci cand ai iesit aproape gol din camera lui Mihai?
- Mi-am patat tricoul si Mihai a zis ca-l baga in masina, eu a trebuit sa plec foarte repede acasa ca mi-am amintit ca am lasat tv-ul deschis si asta a fost. Ce credeati?
- Sigur, nu sunteti atrasi fizic unul de altul?
Dan nu mai spunea nimic si o lasase pe mama lui Mihai sa judece singura acest lucru.
A doua zi Dan si-a luat in primire noua locuinta deja mobilata si utilata. Acum putea sa spuna ca era independent. Il invitase pe Mihai acolo fara sa-i spuna mamei acestuia.
- Poate in curand ne mutam amandoi aici. Vorbea foarte serios Dan.
- Chiar? Spunea emotionat blondul.Eu nu o sa pot niciodata sa-mi conving parintii.
- Eu nu a trebuit sa o conving pe mama. Am luat decizia de unul singur. Vrei sa te muti cu mine? Ca doi adevarati iubiti?
- Sa vad cum ii conving pe ai mei...

To be continued

Bye
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Iubire inecata in...transpiratie!?[Yaoi +18] - de YuneSugihara - 02-12-2011, 03:48 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)