30-11-2011, 09:06 PM
Nu-mi vine să cred că am ratat topic-ul ăsta. Desenul ăsta a fost, alături de Viața cu Louie, a fost desenul animat preferat. Încă mă mai uit cu plăcere. Preferații mei au fost clar Jessie și Nancy. N-am un episod preferat, toate au avut ceva special și idei originale. Îmi plăcea că se axa pe viața mai multor personaje, nu se limitau doar la 1-2 persoane, deși în general era vorba de Nancy și Jessie. Niște replici:
Domnişoara Graves (Punându-i mâna pe cap lui Jessie): Bravo, Jessie! Pentru că ai devenit as la mate, te-am numit meditator.
Jessie: Eu? Să fiu meditator? Nu eram dornic nici ca elev!
Domnişoara Graves: Ei bine, noul nostru Jessie o să-i ajute pe copiii care nu sunt la fel de dotaţi!
Jessie (Strângand manualul pentru profesori la piept): Ă... Nu cred că pot!
Domnişoara Graves (Încrucişându-şi braţele): Serios? Şi ai vreun motiv pentru care nu vrei să-mpărtăşeşti cunoştinţele tale? (Jessie îşi acoperă faţa cu manualul) Ştii ce, Jessie, integritatea valorează mai mult decât toate punctajele maxime! E ceva care-ar trebui să-mi spui?
Jessie: Da... Trimiteţi proştii la mine!
-Peste râu
Și prin mlaștină...
-Mlaștină?
-Mergem la unchiul Bob să ne vadă...
-Unchiul Bob?! Cine naibii-i unchiul Bob?
Barca știe drumul, mergem și ne rugăm să fie multă zăpadă.
Peste râu și prin pădure, mergem la ziua lui Pic,
I-am adus ceva și sper că-i vine,
Daca ramane mereu mic.
Peste râu și prin pădure, mergem la bunica să ne vadă,
Am înghețat și degerat tot mergând prin zăpadă.
Domnişoara Graves (Punându-i mâna pe cap lui Jessie): Bravo, Jessie! Pentru că ai devenit as la mate, te-am numit meditator.
Jessie: Eu? Să fiu meditator? Nu eram dornic nici ca elev!
Domnişoara Graves: Ei bine, noul nostru Jessie o să-i ajute pe copiii care nu sunt la fel de dotaţi!
Jessie (Strângand manualul pentru profesori la piept): Ă... Nu cred că pot!
Domnişoara Graves (Încrucişându-şi braţele): Serios? Şi ai vreun motiv pentru care nu vrei să-mpărtăşeşti cunoştinţele tale? (Jessie îşi acoperă faţa cu manualul) Ştii ce, Jessie, integritatea valorează mai mult decât toate punctajele maxime! E ceva care-ar trebui să-mi spui?
Jessie: Da... Trimiteţi proştii la mine!
-Peste râu
Și prin mlaștină...
-Mlaștină?
-Mergem la unchiul Bob să ne vadă...
-Unchiul Bob?! Cine naibii-i unchiul Bob?
Barca știe drumul, mergem și ne rugăm să fie multă zăpadă.
Peste râu și prin pădure, mergem la ziua lui Pic,
I-am adus ceva și sper că-i vine,
Daca ramane mereu mic.
Peste râu și prin pădure, mergem la bunica să ne vadă,
Am înghețat și degerat tot mergând prin zăpadă.