26-11-2011, 04:43 PM
(Ultima modificare: 11-04-2013, 12:40 PM {2} de yaoi maniac.)
Kaze to ki no Uta - The song of wind and trees l-am vazut si eu. Cautam pe acolo si am dat de el. Am fost putin curioasa, mi-a placut, nu credeam ca e asa de vechi. Am si uitat de el. Nici nu stiam ca ala-i jumatate tigan... Mi-a placut aproape-violul.
Chestia e ca nu am stat sa-l vad pe tot, am m-ai sarit parti -am observat asta dintr-un amv (nu recunosteam scenele).
De celalalte animeuri enumarate mai sus nu am auzit.
Ai no Kusabi e deasemenea nu foarte cunoscut. Si multi il abandoneaza din cauza graficii. Bine, anime-ul e din 1992, dar povestea din nuvela a fost undeva "tiparita" prin 1990.
Chestia e ca nu am stat sa-l vad pe tot, am m-ai sarit parti -am observat asta dintr-un amv (nu recunosteam scenele).
De celalalte animeuri enumarate mai sus nu am auzit.
Ai no Kusabi e deasemenea nu foarte cunoscut. Si multi il abandoneaza din cauza graficii. Bine, anime-ul e din 1992, dar povestea din nuvela a fost undeva "tiparita" prin 1990.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2