Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Naruto] Anarchy in School

Capitolul 3:Fara bataie,nimic nu se rezolva
Kakashi’s P.O.V:
Ma trezesc buimac,in timp ce suna alarma la ceasul ala cretin.Ma ridic usor,cu o durere de cap,de nu stiam ce e cu mine.Ma ridic putin din pat,si simt cum imi urca sangele in cap,alungandu-mi starea de ameteala.Ma misc usor prin camera,arajandu-mi tricoul ce imi statea ridicat intr-o parte.Merg cu pasi inceti spre baie,unde ma orbeste muistu’ ala cu raze,vorba din versurile unei melodii.M-am dezbracat fara chef,si am intrat in dus.Apa calda imi cadea pe corp,trezindu-ma de tot din starea de somnolenta si de cacat care mi-o oferea fiecare noua zi.
Mi-am infasurat un prosop in jurul corpului,iar apoi mi-am pus o pereche de boxeri,apoi mi-am pus o camsa si o pereche de blugi negrii rupti.Mi-am trantit vreo cateva carti,doua pixuri si un caiet…oricum cui dracu’ ii pasa ce avem azi la scoala.am trantit usa in urma mea,mi-am pus o tigara in gura si am inchis usa.Am mers la cantina si am mancat putin,iar apoi am plecat de acolo val-vartej,incercand sa nu ma vada nimeni.
Am ajuns in clasa,si am vazut ca in jurul meu sunt numai prosti.Stiam sigur ca o sa dau de idioti coca,si pipite tampite,care imi dadeau stari de draci.Mi-am pus castile in urechi,si am inceput sa ascult muzica de pe telefon.Fix acum isi gasi sa vina proasta aia in roz,si mai vin si inca alte doua tarfe,una roscata ca un covor tiganesc,evident ca steagul la toreadori,iar una e atat de comuna incat nu o mai tin minte.Ea veni spre mine zambind,alaturi de un tip inalt cu parul negru asemeni noptii.Avea o privire superioara,si se vedea ca e mandru ca poarta acea uniforma,si sub umar avea ecusonul cu:Seful consiliului de elevi,asa cum avea si cealalta pipita roz.
-Buna Kakashi,ce faci?intreba cu o voce din aia zglobie,gretoasa,prefacuta.M-am uitat la ea cu gandul la jocul de Pacman pe care nu l-am terminat cand ma uitam la ea.Totusi ca sa nu creada ca sunt un molau din ala emo ca si iubita-su,ca mai avea putin si trebuia sa-i dau o lama,am salutat-o cu nonsalanta:
-Buna.
-Uite,speram ca iti place scoala noastra.El e Sasuke Uchiha,presedintele consiliului elevilor,capitanul echipelor de voleyball,handball,fotbal…
-Da am prins aluzia.Buna si tie,spuneam un pic iritat,desi nervii mei atingeau repede o cota inalta.
Tipul se uita la mine cu o spranceana ridicata,cu un aer din acela superior,si ma privi ca la felul doispe’.Vroiam sa-i dau un pumn in gura,ca doar eram mai inalt cu un cap si ceva decat el.Oricum,el taie tacerea ciudata:
-Daca ai chef,poti veni si tu,insa nu apuca sa zica nimic ca l-am intrerupt:
-Daca am chef sa imi ucid timpul cu cacaturi,am sa te anunt.Multumesc de oferta,dar acum scuze,nu am chef de intergoatii,ca daca aveam il rugam pe taica-miu sa-mi futa ziua.Acum,ca mi-ati adus la cunostiinta aceasta informatie de nimic, la revedere!le-am spus in timp ce mi-am pus din nou castile in urechi.Sasuke ala,pleca ingamfat de parca i-am dat una in coaie.Ma uit in urma lui,cum pleaca si pipita roz,cred ca i-am ranit iubitelul,saracutul,poate isi va cumpara si el intr-o buna zi o chestie din aia care seamana cu o nuca,doar ca e mai mare si sta deobicei in capul omului.
Insa cele doua pipite nu vroiau sa plece.Desigur,prietenele lu’tarfa aia de Sakura si a bulangiului aluia de Sasuke trebuiau sa fie cretini,ca altfel nu era posibil.Tipa aia roscata ma calcula din priviri,si am vazut prin ochelarii ei ca dorinta si interesul ii straluceau in ochi.Mda,ce mai zi perfecta…
-Buna,eu sunt Karin se prezenta ea frumos.Iar ea e prietena mea Ten Ten.Asculta,spuse ea in timp ce se apropia de mine din ce in ce mai tare.Nu vrei sa ne vedem candva?insa nu apuca sa termine ca o voce cunoscuta o alunga ca lumina pe un vis urat:
-Hai valea ca blocati trecerea.Nu am de gand sa fac un semafor pentru voi,asa ca mars.
Karin se uita la ea,si pufni dispretuitor.Pleca alaturi de Ten Ten,si in sfarsit am putut sa o vad pe acea fata misteioasa.Parul alb si lung ii cadea pe umerisi pe spate ca un voal simplu din matase.Era imbracata cu o camasa alba scoasa din pantalonidar asezata mai special sa nu fie confundata cu un baiat.Purta o pereche de blugi negrii rupti in genunchi.avea o geanta in spate plina de insigne iar ochii ei de un verde placut,ma priveau curiosi,apoi luminandu-se usor,aratand un zambet larg.
Colega mea de la gradinita ma privi fericita.Cand am vazut-o am ramas socat de prezenta ei.Se aseza langa mine,parul ei fluturandu-se usor,in timp ce razele soarelui cadeau usor pe suvite,facandu-le adevarate izvoare de lumina.Zambesc amuzat si spun surprins:
-Yvone von Trix este aici!Dar vai,cum de ai venit aici,in acest “loc minunat”,si plin de speranta?intrebasem sarcastic.Si tu ai niste parinti schizofrenici?
-Ceva de gen.Oricum,ma bucur ca nu sunt chiar de una singura aici…o am si pe Hinata Hyuuga,pe Ino yakanaka si Anko Mitarashi.Si acum sip e tine,colegul meu de banca,spunea ea zambind timid.
-Oo,da spuneam vesel.Bine ca numai eu si cu baietii vom sta precum bufnitele pe-aci’.A venit Itachi,Sasori si Pain desigur.In sfarsit nu vom putea fi singuri,insa deodata se facu liniste cand aparu profa.Ma uitam catre ea,si puteam sa o descriu ca arata ca o mata plouata.Arata impopotonata ca o bufnita din aia cretina si urata,batrana.Dupa mine bufnitele sunt absolute dragute,dar baba asta arata ca o bufnita.Era slaba cu parul scurt,si era imbracata foarte ciudat.Mda..m-am asezat in banca,si am mai vorbit cu Yvone despre ce s-a mai intamplat prin vechiul nostru cartier drag.Insa cand imi striga numele acea bufnita ambulanta,am intrerupt discutia brusc.M-am ridicat in picioare,iar profa ma intreba:
-Kakashi Hatake,ce ai avut de pregatit pentru azi?
M-am uitat la ea,ca la felu paispe’,iar apoi i-am zis:
-Abia m-am transferat aici.Nu stiu ce lectie ati predat dumneavoastra.
Profa se uita la mine cu o privire din aia superioara.Apoi ma intreba sictirit:
-Atunci spune-mi ce ti-a fost predat ora trecuta,la fosta ta scoala.A inceput sa ma pufneasca rasul,iar apoi aflu ca si Yvone radea langa mine.Amandoi stiam la ce ne gandeam.Numai la scoala nu ne era locul in ultimii doi ani.Profesoara se uita la mine enervate,iar apoi o striga si pe Yvone.Apoi ne intreba cateva lucruri despre nu stiu ce celula.Ea se uita putin speriata,insa eu dadeam din umeri cand ma uitam la profa.Imediat imi spune ca am luat un 3,iar eu incep sa izbucnesc in ras si sa urlu in gura mare:
-Super genial!spuneam in timp ce ceilalti incepeau sa rada.Si Yvone incepu sa chicoteasca,iar apoi am inceput sa zambesc prosteste.Profa m-a expediat afara,iar intre timp mi-am luat geanta dupa mine,si inainte sa ies pe usa,incepeam sa urlu:
-Yvone,hai ca te astept afara.Iar tu satana,mai taci din gura si nu mai fute nervii copiilor,ca oricum nimeni nu te asculta,spun in timp ce ies indiferent din clasa.Imediat aud cum o asculta pe Yvone,insa nimeni nu se putea opri din ras,iar ea urla ca vaca dupa liniste.Sa o astepte la sfantu’asteapta.
Am iesit in curtea scolii,iar apoi am dat un ocol,ca sa ajung in spatele terenului de fotbal.Dupa acel teren,era o mica casuta abandonata,unde ii vedeam deja pe cativa baieti,si pe amicii mei nebuni.Itachi vorbea cu Pain,in timp ce fumau,iar Sasori citea dintr-o carte,vesnic in lumea lui,cu o sticla de bere in mana.Vin spre ei vesel si ii intreb:
-Ba genii malefice,ce faceti aici?
Itachi zambi ironic si imi spusese sec:
-M-am ales cu un 4 la fizica.Am zis ca imi ajunge nota asta,asa ca doua zile nu mai vin la scoala.Tu ce ai facut?
-Eu sunt mai tare ca tine,am luat 3.Dar voi baieti?intrebam in timp ce imi aprindeam o tigara.
Pain zambi si apoi incepu sa rada cu Sasori in acelasi timp:
-Am luat un2,iar desteptul asta de Sasori a luat1,ca vroia sa ma ajute,dar profa aia Tsunade sau cum dracu’ o cheama l-a prins si i-a ars o nota frumusica.
-Carevasazica,Sasori e cel mai tare dintre toti,spuneam in timp ce radeam pana la lacrimi.Ceilalti au inceput sa rada cu zgomot,si apoi am inceput sa vorbim vrute si nevrute.Ma anuntasera si ei ca le-au vazut pe celelate fete,iar eu le-am zis ca am vazut-o pe Yvone.Intr-un fel ma simteam mai intregit,stiind ca am o mica parte din “vechiul acasa”si in internatul asta de tot rahatul.Intre timp,veni si Yvone insotita de celalte fete:Anko,Hinata si Ino.Le-am salutat si le-am imbratisat,incepand sa vorbim despre scoala asta de rahat.
-Am luat un 1,spunea Anko dand din umeri.Vaca aia de Tsunade e dusa cu sorcova,doar ca am respirat mi-a pus 1.
-Sa te iei de mana cu Sasori,spunea Pain in timp ce radea,si mai tragea un fum din tigara.
Am ineput sa radem cu totii,si sa vorbim despre altceva.Am mai intrebat despre ceilalti din”micul nostru anturaj”Am continuat in cele din urma,si am mai stat si am mai vorbit pana cand am ramas cu tigara arsa pe jumatate,in timp ce radeam si mai luam o gura de bere.Intre timp,am avzut ca in fata noastra aparu un mos cu parul lung si cateva zgarieturi rosii pe obraji.Se uita la noi cu o figura amuzanta,iar apoi se enerva brusc:
-Ce faceti voi aici dracilor?Fumati si beti si faceti scandal asa-i?
-Nu tataie,de fapt ne uitam la tine cum te misti ca o maimuta electrocutata,spunea Sasori sec in timp ce il privea nedumerit.
Toti incepem sa radem,insa nu apucam bine sa fugim,ca si mosu’vine dupa noi.Am alergat pana in camin,unde ne-am impartit in mai multe grupuri.Eu eram cu Sasori,Anko si Yvone.Am mers in liniste,in timp ce ne pufnea rasul si teama in acelasi timp.Am mers in timp ce eram unul langa altul,iar apoi ne-am despartit.Yvone statea langa mine,iar apoi ne-am aseat in capul holului,unde era o bancuta mica si ne-am tras sufletele de la atata alergat.
[Imagine: tumblr_mm2ycaxQz51r83pado1_500.gif]
[Imagine: tumblr_mm30ln52JV1souo92o1_500.gif]

Tadaaaaa.Boom:3

Răspunsuri în acest subiect
Anarchy in School - de Anna - 15-10-2011, 08:35 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de Anna - 15-10-2011, 10:00 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de crazy little red - 20-10-2011, 08:43 PM
RE: Anarchy in School[+18] - de hiimera - 23-10-2011, 10:31 AM
RE: Anarchy in School[+18] - de Anna - 24-11-2011, 05:01 PM
RE: Anarchy in School [naruto][+18] - de Anna - 30-12-2011, 12:35 AM
RE: Anarchy in School [naruto][+18] - de MiraA - 07-01-2012, 11:58 PM
RE: Anarchy in School - de crazy little red - 01-02-2012, 05:14 PM