Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cand te indragostesti

Baw, si eu pe la ficul tau. :-)
Capitolul 1:
Ideea mi se pare cunoscuta. Hmm, de undeva, nu mai stiu de unde. Sa zicem.
Tokyo, nu Tokio. Si, deci Tokyo e Konoha, sau ceva de genu'.. xD..
lenes[a] , esti fata:D.
Si am gasit mii de greseli de exemplu: ami. o.o - a-mi sau gays [morrr:)) ] - guys. ^^
Cidat dar cupleaza ori ce cuplu indragostit- cupleaza orice cuplu ? xD
Garra - Gaara.
Garra este o persoana inchisa in el dar daca il cunosti de aproape si te imprietenesti cu el este o persoana grozava. - suna vag fara virgule.
Nu prea ai descriere, dar e binisor. A parut un pic grabit :|........
Suspans? .. Mai bine ai lasa sa ne dam si noi seama. xD..
Acum, cei cu Sakura P.O.V, autorul.. E o harababura. o.o . Gandeste-te la ce persoana vrei sa povestesti si gata. [ ar suna bine la persoana 1, unde doar Sakura povesteste. ] .
Capitolul 2:
Messengerul asta : Anca- Inca.
Inca o zi de gradinita . Educatoarea ne-a invatat cum sa facem lebede din hartie . Ce super! Tocmai mi-am terminat de colorat lebada . De mine se aproprie Naruto si imi complimenteaza lebada din hartie . Pe vreme aceea eu eram oarecum indragostita de Naruto si el de mine.Dar Karin a venit si a stricat totul.- asta nu e povestire, e joaca.
Suna a ceva gen : ma duc azi la scoala, maine ma lovesc. Sfarsit.. o.o . Fraza aia nu are naratiune, sentimente, descriere, nu are absolut nimic, din pacate:|.
Stop, nu mai pot... Il cunostea pe Taylor? Si a inceput sa planga din senin, doar asa amintindu-si, apoi o ia in brate, apoi cade.. si wawwaaa.. Gata!
Trebuie sa povestesti, sa narezi, sa descrii. Acolo e ceva incredibil, un piure de toate chestiile intalnite xD.
Nu e bine:|.
Siruri ale gandurilor.. Milioane. Te repeti si nu se poate numi ca in gramatica: repetitie. Trebuie sa ai diversitate de cuvinte cand descrii ceva. Daca zici acelasi lucru, devine plictisitor.
Apoi, se cunosteau. Dar el o place si totul e amestecat. Iti spun, primul capitol a fost mult mai bun.
Nici Naratiune, nici descriere.... :| Dialogul trebuie pus ' - ' la inceputul randului, nu cu apostroafe xD..
Titlul e normal, putea fi mai bun.
Atentie: corecteaza imediat ce ai terminat de scris. Va fi mult mai bine cu greselile neexistente [ pentru ca ai o droaie de greseli :| ]
Deci, in concluzie mai ai mult de muncit. Critica de mai sus e pentru a te perfectiona.. Astept next, sa ma anunti.
:bye:

[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

Răspunsuri în acest subiect
Cand te indragostesti - de sakura_sasuke - 18-09-2011, 01:44 PM
RE: Cand te indragostesti (Sasusaku) - de hiimera - 18-09-2011, 03:58 PM
RE: Cand te indragostesti (Sasusaku) - de i Ramenn. - 20-11-2011, 03:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Cum sa te indragostesti in trei pasi simpli. Natsuru 5 3.911 10-02-2013, 11:08 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  TE indragostesti cand te astepti mai putin(love story with sakura si sasuke) ralu_th7 8 7.683 16-12-2009, 03:09 AM
Ultimul răspuns: Bad Blood.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)