Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Åži au jucat ÅŸah

Bam ! Si am aterizat...
M-a atras mult titlul. Simplu, interesant si foarte original. Chiar ma intreb care este legatura cu ficul. Prologul mi se pare foarte ok, imi place modul tau de a scrie. Este foarte simplu si accesibil, I mean, l-am citit foarte usor si repede. Asta ma atrage pe mine de cele mai multe ori, deci felicitari din acest punct de vedere.
Yep, cum au zis si ceilalti useri, ai niste lipsuri pe la modurile de expunere, in ceea ce priveste descrierea. Puteai sa ni-l descri mai mult pe acest David, acolo l-a inceput, dar din moment ce este doar prologul, presupun ca o vei face mai mult pe parcursul capitolelor. Mai mult a dominat dialogul, care in unele parti putea fi schimbat, pe acolo pe la sfarsit. Sa il "umpli" putin, cum sa-ar zice : )). Puteai descrie putin mai mult sentimentele barbatului, gandurile acestuia fata de acea straina si atmosfera, care parea, in acel moment, foarte tensionata.
Eu nu stiu cum ajungi de la Boston in Londra, insa nu ma deranjeaza daca este vreo greasala sau nu, atata timp cat ceea ce scri tu se numeste fictiune, ceea ce inseamna ca tu esti creatorul, cel care decide ce, cum si unde se intampla.
Greseli de tastare nu am observat, nu cred ca sunt, deci ma bucur ca iti corectezi lucrarea inainte de postare. Si aranjarea ta in pagina imi place foarte mult. Cum am mai zis, foarte accesibila, usor de parcurs : ).
Pai, mie chiar mi-a placut acest inceput si mai facut al naibii de curioasa. Astept continuarea si sunt nerabdatoare sa vad ce se va intampla. So, spor la scris si multa inspiratie.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Åži au jucat ÅŸah - de Robb' - 19-11-2011, 12:23 PM
RE: Åži au jucat ÅŸah - de Julliette . - 19-11-2011, 12:31 PM
RE: Åži au jucat ÅŸah - de Daria - 19-11-2011, 01:01 PM
RE: Şi au jucat şah - de βεκi - 19-11-2011, 01:06 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)