Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Åži au jucat ÅŸah

Ouh, am trecut pe la tine datorită cererii de la critics. Ai un stil simpluț, poate prea simpluț după gustul meu. Mai unește paragrafele, sunt prea dezbinate și ca un prolog nu pot spune că este prea strălucit, cel puțin dialogul l-a stricat. Dialogul trebuie să fie unul incitant după părerea mea, să fie interesant, în schimb, la tine a fost cam banal, nu a fost ceva prea surprinzător, cel puțin faza cu „ ești o puștoaică ” nu a fost prea plăcută din partea lui David, credeam că o să îl conturezi altfel, ca un bărbat inteligent care nu folosește cuvinte ge „ puștoaică ” și intră în discuții cu tinere care spun că este fumător, și enervant. Și mai ales, este cam previzibil, ăștia doi cred că ajuns să fie împreună, no? Sper să n-am dreptate. Al doilea lucru ar fii că este extrem de scurt, gândește-te la un capitol de al tău ca la un episod dintr-un serial, și ia- gândește-te, cât timp te-ai uita la un episod bazat doar pe ze ai scris? Zece minute, cinci? Problema asta o am și eu, deci pot spune că se poate repara prin mai multă muncă o.o?
Anw, este un început drăguț, dar cred că se poate și mai mult.

P.S.: am scris mai la grabă, sper să-mi scuzi greșelile sau incoerențele.
Edit: titlul este genial dacă vei știi să-l pui în valoare.
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
Åži au jucat ÅŸah - de Robb' - 19-11-2011, 12:23 PM
RE: Åži au jucat ÅŸah - de Julliette . - 19-11-2011, 12:31 PM
RE: Åži au jucat ÅŸah - de Daria - 19-11-2011, 01:01 PM
RE: Şi au jucat şah - de βεκi - 19-11-2011, 01:06 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)