19-11-2011, 11:05 AM
Făcusem un post, dar am închis din greşeală. Era detaliat şi cu summary [not by me]. Nu o mai iau de la capăt.
Watashi-tachi no Shiawase na Jikan/ Our Happy Time/ Our Happy Hours.
La acestă mangă am bocit de două ori.
O recomand.
Kon no Ki Konoha or Leaves of the Deep Blue Tree, in English, după cum ţi-ai dat seama deja.
Genial one-shot! Superb!
Beast Master.
Superb de adorabilcios! Pot spune că e o mangă absolut genială! O recomand! [gusturile nu se discută]
Toate de mai sus sunt incluse în genul romance şi le poţi găsi şi pe mangaZUP.
Baftă. Dacă doreşti să scriu mai amănunţit la mangăuri să mă anunţi. La fel şi dacă doreşti altele. Oricum... mangăurile de mai sus sunt pe gustul meu şi mi-au plăcut, nu ţi-am luat în seamă şi ceea ce ai citit până acum. Pentru că mie nu îmi plac acel gen de mangăuri.
Doar Kon no Ki Konoha sau Konoha al copacului albastru-închis (în română) e one-shot. Celelalte sunt pe volume.
Beast Master are ÅŸapte capitole.
Watashitachi no Shiawase na Jikan sau "Orele noastre fericite" are opt capitole frumoase (primele pagini s-ar putea să ţi se pară boring, mi s-a întamplat, dar să fii atentă, că după aceea dădeam la pagini şi îmi suflam nasul... *laugh* dar gusturile nu sunt aceleaşi ^ ^).
Lectură placută.
Watashi-tachi no Shiawase na Jikan/ Our Happy Time/ Our Happy Hours.
La acestă mangă am bocit de două ori.
O recomand.
Kon no Ki Konoha or Leaves of the Deep Blue Tree, in English, după cum ţi-ai dat seama deja.
Genial one-shot! Superb!
Beast Master.
Superb de adorabilcios! Pot spune că e o mangă absolut genială! O recomand! [gusturile nu se discută]
Toate de mai sus sunt incluse în genul romance şi le poţi găsi şi pe mangaZUP.
Baftă. Dacă doreşti să scriu mai amănunţit la mangăuri să mă anunţi. La fel şi dacă doreşti altele. Oricum... mangăurile de mai sus sunt pe gustul meu şi mi-au plăcut, nu ţi-am luat în seamă şi ceea ce ai citit până acum. Pentru că mie nu îmi plac acel gen de mangăuri.
Doar Kon no Ki Konoha sau Konoha al copacului albastru-închis (în română) e one-shot. Celelalte sunt pe volume.
Beast Master are ÅŸapte capitole.
Watashitachi no Shiawase na Jikan sau "Orele noastre fericite" are opt capitole frumoase (primele pagini s-ar putea să ţi se pară boring, mi s-a întamplat, dar să fii atentă, că după aceea dădeam la pagini şi îmi suflam nasul... *laugh* dar gusturile nu sunt aceleaşi ^ ^).
Lectură placută.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2