18-11-2011, 07:42 PM
*săptămâna trecută*
La ora de română, vorbind despre jargon. Mesaj codificat. Categorie de oameni care folosesc acest limbaj:
- deţinuţi (apoi vin alţii).
*după replici, glume şi tot aşa*
Marius M.: Vrei nişte iarbă în schimbul unei prăjituri?
M. Beto: Băi, eşti prost?! Marihuana e de o mie de ori mai bună decât cocaina!(!)
Profesoara: Beto, ce le mai ştii... *aţitindu-l cu privirea*
Ilie (fratele lui Beto): Le-a încercat! *pe turbo şet mişcare de cocalar-mega-extra dinamică de panaramică*
Beto cu o privire spre el de: Să mori tu? (dacă nu încurc filmele, părţile ei)
O altă parte, dar aia ar trebui pusă ŞI la epic conversation, dar nu mi-o aduc bine aminte.
Alexandru din bancă: Doamna, îmi plac cătuşele! (parcă a menţionat că-s şi cu puf sau nu o . o roz)
Doamna: o.o.
Alexandru din bancă: Doamna, îmi plac biciurile!
El zice un termen legat tot de chestiile de mai sus.
Doamna de tehnologie: Ce le mai ÅŸtii...
La toate frazele de mai sus, eu eram: o.o?!#%$@^^@#@#^^^####
La ora de română, vorbind despre jargon. Mesaj codificat. Categorie de oameni care folosesc acest limbaj:
- deţinuţi (apoi vin alţii).
*după replici, glume şi tot aşa*
Marius M.: Vrei nişte iarbă în schimbul unei prăjituri?
M. Beto: Băi, eşti prost?! Marihuana e de o mie de ori mai bună decât cocaina!(!)
Profesoara: Beto, ce le mai ştii... *aţitindu-l cu privirea*
Ilie (fratele lui Beto): Le-a încercat! *pe turbo şet mişcare de cocalar-mega-extra dinamică de panaramică*
Beto cu o privire spre el de: Să mori tu? (dacă nu încurc filmele, părţile ei)
O altă parte, dar aia ar trebui pusă ŞI la epic conversation, dar nu mi-o aduc bine aminte.
Alexandru din bancă: Doamna, îmi plac cătuşele! (parcă a menţionat că-s şi cu puf sau nu o . o roz)
Alexandru din bancă: Doamna, îmi plac biciurile!
El zice un termen legat tot de chestiile de mai sus.
Doamna de tehnologie: Ce le mai ÅŸtii...
La toate frazele de mai sus, eu eram: o.o?!#%$@^^@#@#^^^####
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2