Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Animeuri Bizare

Ce naiba intelegi prin anime-uri "ciudate" as vrea eu sa stiu sincer. Care pot avea conexiuni cu realitatea? Astea sunt cat se poate de simple pana la urma, si nu vad ce legatura ar avea ori Gantz ori Serial Experiments Lain cu asa ceva.

Mindfucks?
Dead Leaves, Haibane Renmei, End of Evangelion (cu sau fara serie, tot a dracu de ciudat e), Cossette no Shoujou, Interlude, Cat Soup, RE: Cutie Honey si tot asa.

Ultraviolente si deranjante?
Kite si cu Mezzo Forte mi-ar veni in minte aproape instant, apoi vin lucrurile mai subtile gen Now and then, here and there, si apoi prostii ca Elfen Lied.

Chiar nu inteleg ce a vrut topicul asta sa fie. Anime-uri ciudate...toate-s ciudate daca stai sa te gandesti un pic, nu e o clasare.
Ceva mai de gandit? Asta-i altceva.
Ceva foarte violent? Din nou, complet altceva.
Mindfucks care-si bat joc de tine de la inceput la final si cateodata nu inceteaza nici atunci? Total alta mancare de peste.

In consecinta, de ce nu incercati sa faceti o distinctie clara asupra a ce intrebati? Hm? Nu ar fi mai usor pentru toata lumea?
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

Răspunsuri în acest subiect
Animeuri Bizare - de daphnis - 06-05-2011, 04:30 PM
RE: Animeuri Bizare - de mariska - 27-10-2011, 12:25 AM
RE: Animeuri Bizare - de daphnis - 30-10-2011, 12:44 AM
RE: Animeuri Bizare - de Miauti - 01-11-2011, 10:05 AM
RE: Animeuri Bizare - de Azazel - 02-11-2011, 09:16 PM
RE: Animeuri Bizare - de CyBeR - 18-11-2011, 01:28 PM
RE: Animeuri Bizare - de tzahranul - 19-07-2012, 10:59 PM
RE: Animeuri Bizare - de yaoi maniac - 11-04-2013, 01:52 PM
RE: Animeuri Bizare - de Syryus - 11-04-2013, 02:01 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)