Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sacrificiul suprem.

Vin si eu, desi nu stiu ce as mai putea spune.
Ai inceput din prima cu descriere si ce mi-a placut a fost acel vis. Desi, multi aleg sa inceapa cu "vise ciudate", nu la toti le si iese conturul astfel incat sa para cat mai real. Ai evidentiat totul si am vazut unele figuri de stil interesante. Alaturi de descriere a stat frumos si dialogul acompaniat de naratiune. Imi place cum manipulezi personajul. Usor naiva, tanara la inceput de drum, chiar si usor manipulata, nu prea ii pasa, ametita si nu stie ce vrea inca de la viata. Confuz, dar placut. Asta face povestea sa para si mai interesanta decat e. Poate vor aparea schimbari sau nu, noi conceptii despre viata si multe altele.
Ideea e foarte interesanta, la fel si titlul pe care l-ai ales. Te indeamna sa citesti si mai mult. Ascunde ceva "catastrofal" in spatele lui, asa pare.

Ai avut un moment in care ai pus o linie, prin capitol, ca sa arati saltul de la o actiune la alta. Ar fi fost frumos sa o pui la mijlocul randului sau chiar sa o inlocuiesti cu trei stelute "***", dar macar la mijloc sa fie pusa.

As vrea si eu, daca se poate sa imi spui cand apare urmatorul capitol. Multumesc.
Bye.
[Imagine: h8v.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Sacrificiul suprem. - de SnowFlake. - 12-11-2011, 08:22 PM
RE: Sacrificiul suprem. - de Abbeh. - 13-11-2011, 02:30 PM
RE: Sacrificiul suprem. - de Addeh - 13-11-2011, 03:05 PM
RE: Sacrificiul suprem. - de Rose ^^ - 16-11-2011, 11:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sacrificiul suprem Lexxu 14 7.428 27-11-2012, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Lexxu

Utilizatori care citesc acest subiect: