16-11-2011, 07:47 PM
(16-11-2011, 05:59 PM)fleeting ray A scris: Okay, storymaker, iti poti trai viata, in loc sa o pierzi citind, dar nu da vina pe cineva cand o sa ajungi prost ca noaptea, si nici sa nu te mire cand o sa te aflii in incapacitatea de a compune o fraza.
Nu te mira ca nu te pasioneaza cartile proaste, cica "aventura in minte", ce carte ai citit ultima data, "Robinson Crusoe" in clasele primare? Alea te lasau cu aventuri in minte.
Du-te si spameaza in alta parte.
Chill down dude!!!
Mda plin de stereotipuri pe aiciAuzi daca nu citesti nu sti sa vorbesti...hai nu serios. Invatati sa acceptati si alte pareri,dupa mine asta e o regula principala,si nam citito pe undeva.
Si pana la urma are dreptate daca cititul nui face placere poate sa face altceva mult mai distractiv/folositor.
Nu prea am citit la viata mea(asta scurta de 14 ani)...nu stau sa-mi bat capul cu carti extrem de groase...(mie imi ajung manga-urile).
Si nu cred ca a facut spam,doar ca observ ca majoritatea de pe forum sunt din cei care citesc romane intregi asa ca daca cineva are o parere diferita nu face spam.
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks
Sarks Sark
Ark Alks