15-11-2011, 09:19 PM
De ce, Doamne iarta-ma, am intepenit asa? Trebuie sa-mi revin. Nu pot sa ma las ucisa sau dominata. Nu pot permite ca prietenii mei sa fie raniti si nici pe Nemo nu o pot lasa singura. Am inchis ochii ochii luand o gura mare de aer, iar cand i-am deschis deja priveam totul intr-un mod diferit si am incercat sa ascund orice urma de sentimente. Chiar imi iese si nu prea stiu de ce...
Am rostit doar cateva cuvinte normale care s-au dus pe calea vantului la urechile animalelor si in mai putin de un minut acestea si-au facut aparitia - trebuiau sa ma ajute sa-i distrag atentia. M-am teleportat in spatele monstrului folosind un atac de intensitate mica. Asa am facut din diferite parti, iar viteza cu care ma teleportam imi crestea - ceea ce nu era prea bine - M-am dus in spatele creaturi pregatind un nou atac, iar aceasta s-a intors spre mine. De aici e randul lui Nemo...
Sper sa reuseasca...
Occ: Nemo ^.^
Am rostit doar cateva cuvinte normale care s-au dus pe calea vantului la urechile animalelor si in mai putin de un minut acestea si-au facut aparitia - trebuiau sa ma ajute sa-i distrag atentia. M-am teleportat in spatele monstrului folosind un atac de intensitate mica. Asa am facut din diferite parti, iar viteza cu care ma teleportam imi crestea - ceea ce nu era prea bine - M-am dus in spatele creaturi pregatind un nou atac, iar aceasta s-a intors spre mine. De aici e randul lui Nemo...
Sper sa reuseasca...
Occ: Nemo ^.^
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)