14-11-2011, 09:14 PM
Știu, sunt prea imprevizibilă. ^,^. Bine, normal că n-aș face așa, am scris doar din amuzament.
Hmm, păi, dacă aș fii fost proastă ( deși, cine știe, poate chiar sunt. poate toți suntem în unele momente.
) atunci... m-aș fii dat cu capul de pereți până ajungeam ori la sanatoriu - dăă, acolo au budincă. și am gardă de corp care mă împinge în cărucior. și cel mai important, pot să-i enervez pe oameni până îmi cumpără o maimuță. Maimuțică!.
- , ori la spital, unde m-ar fi îndopat ca un purcel.
Poate primeam și un clopoțel, să-i enervez pe oameni cu ei.
Deci, principalul meu scop ar fii budinca și maimuța. Ănd clopoțelul. Și... Probabil că m-am țicnit.
NEXT: Ce-ai face dacă te-ai trezi inclusă într-o poveste leită cu Gossip Girl. ( lipsă de idei) sau, mă rog, Supernatural, la alegere, ca la McDonalds, unde îți poți alege jucăria.
Hmm, păi, dacă aș fii fost proastă ( deși, cine știe, poate chiar sunt. poate toți suntem în unele momente.

Deci, principalul meu scop ar fii budinca și maimuța. Ănd clopoțelul. Și... Probabil că m-am țicnit.

NEXT: Ce-ai face dacă te-ai trezi inclusă într-o poveste leită cu Gossip Girl. ( lipsă de idei) sau, mă rog, Supernatural, la alegere, ca la McDonalds, unde îți poți alege jucăria.