14-11-2011, 07:13 PM
Aha am fost în Japonia în vara asta. Am stat doar o săptâmână *cries* (merg din nou în decembrie și stau mai mult). În Franța am ajuns din greșeală (a se înțelege că am avut probleme cu un zbor, avionul a întârziat, am pierdut legătura cu celalalt, alt avion era în următoarea zi sau peste două zile. Am rămas la o mătușă de-a mea doua zile în care am vizitat Paris`ul).
Îti recomand Haruki Murakami, mi-a plăcut foarte mult și poate îți va plăcea și ție.
Okay , mi-am postat ID-ul la topicul de ID-uri deci îl poți lua de acolo.
Drama japoneze îmi plac: 101 Marriage Proposal, Gokusen (actrița este genială), Hana Yori Dango, Hana Kimi, Koizora, I Give my First Love to You, Nini wo koto wasurenai de, Itazura na Kiss (am râs chiar mult), Yuuki, 10 Promises to my Dog și încă altele.
Îti recomand Haruki Murakami, mi-a plăcut foarte mult și poate îți va plăcea și ție.
Okay , mi-am postat ID-ul la topicul de ID-uri deci îl poți lua de acolo.
Drama japoneze îmi plac: 101 Marriage Proposal, Gokusen (actrița este genială), Hana Yori Dango, Hana Kimi, Koizora, I Give my First Love to You, Nini wo koto wasurenai de, Itazura na Kiss (am râs chiar mult), Yuuki, 10 Promises to my Dog și încă altele.
[center]
“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.â€
[/center]
“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.â€
[/center]