Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello -

@Juliette: până acum am avut ocazia să călătoresc doar în patru țări. Prima dată in Olanda (mai exact Amsterdam, am stat doar 2 zile), a doua oara in Japonia, a treia oară în Franța și a patra oară in Italia. Primele două au fost în vara aceasta, ultimele două au fost acum 2 ani (Franța) și 3 ani (Italia). În rest călătoresc doar prin țara. Aștept să termin școala și apoi sunt gata să văd cât mai multe locuri.

Hmm da, chiar îmi plac operele scrise de Shakespeare foarte mult. Sunt unele din preferatele mele. Mă gândeam ce nick-name să îmi pun când m-am înregistrat și nu am găsit nici unul care să sune prea grozav. În concluzie am rămas la acest nick-name. M-am mirat când am văzut că nu este folosit, dar se pare că este unul destul de asemănător. Mă bucur că îți plac și ție operele lui Shakespeare.

Îmi place să citesc cam orice fel de cărți. Fantezie, biografie, cărți istorice, poezie, teatru și multe altele. De fapt citesc cam orice. În acest moment sunt "obsedată" de cărțile scrise de autori japonezi.(spre exemplu cărțile lui Haruki Murakami)

@βεκi
1. Câţi ani ai ?
Am aproape 19 ani (18 ani și jumatate ca să fiu și eu mai exactă)

2. De unde eÅŸti ?
Sunt din Târgu Mureș.

3. Ce zodie eÅŸti?
Sunt taur. Nu știu dacă ar trebui să fiu mândra de asta sau nu. Pur și simplu mi se pare o zodie ok.

4. Filme preferate?
Îmi plac foarte mult dramele japoneze. În rest urmăresc cam orice gen de filme atunci când am chef sau am cu cine (de fapt nu văd mai mult de 2-3 filme într-o lună).

@Zer0
Facebook ai ?
Îmi pare rău dar în ultima vreme nu mai folosesc Facebook-ul.

Games ceva ?
Hmm, mai rar ca să zic așa. Îmi plac jocurile însă cred că joc unele de care nu foarte multă lume a auzit cum ar fi: Fiesta Online, Terra Online, La Tale, Grand Chase și altele.

@Yuuki.
M-am uitat la multe anime-uri și îmi plac foarte mult. Cites și manga, ascult și muzică japoneză plus de asta mai învăt și japoneză (nu mă descurc eu prea grozav însă fac tot ce pot mai bine...)

Pai mulțumesc tuturor de întrebări și de welcome.
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]

Răspunsuri în acest subiect
Hello - - de Juliet - 14-11-2011, 01:17 AM
RE: Hello - - de Juliette - 14-11-2011, 07:34 AM
RE: Hello - - de βεκi - 14-11-2011, 08:40 AM
RE: Hello - - de Weiss - 14-11-2011, 12:19 PM
RE: Hello - - de i Ramenn. - 14-11-2011, 04:30 PM
RE: Hello - - de Juliet - 14-11-2011, 04:58 PM
RE: Hello - - de Juliette - 14-11-2011, 06:54 PM