14-11-2011, 04:42 PM
Mood: Obosită.
Status: Trebuie să iau note de opt şi nouă mâine. *somn*
Locaţie: Acasă.
Mănânc: Nimic.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni de pijamale gri, maieu şi bluză pe deasupra.
Ascult: NANA - Starless night; acum am dat pe "Winter sleep".
Privesc: Pe aici.
Status messenger: "Fiecare cu supararile lui. Vacile au prioritate, sa-mi dai buzz cand intri (Sa dea Sfantul Soare sa mananci ramen fara mine ca nu stiu ce-ti fac!)."
Supărarea mea e că am luat opt la matematică. T______T M-am plâns şi lui frati-miu de acest cataclism internaţional. Mai ales că de lene de a le face i-am luat testul lui Dya/Aerith şi am copiat răspunsurile. *laughs* Era în toane prea bune ca să nu profit. xd And... vacă tot ea este. Sper să intre; vreau să vorbim [s]despre nimic[s].
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni. Prea mulţi ocupaţi; Lynn nu îmi răspune, Sash' la fel, doi sunt pe busy şi cu Madi... Habar n-am. S-a găsit fleet să nu intre astăzi. *Holy Christmas sticks!* Damn.
Citesc: Mai nimic. Timpul trece repede şi la şcoală nu mai apuc, iar acasă n-am chef.
Mă gândesc la: OH, SERIOS?! Am de învăţat la trei materii, dăm două teste şi am o ascultare că m-a mâncat ca îmi ieşea saşe şi eu: BATMAN! BATMAN! Vreau notă mare! Mare! Anyway, mă descurc eu. Încă nu îmi pot ieşi din fericirea aia de la la nouăle de la limba latină. Nici nu mă pregătisem. *laugh*
Dating: Şcoala. Vroiam cu Dya, dar poate mâine, poimâine (mâine test din tot vocabularul).
Doresc: O ciocolatăăăăăă mare cu lapte şi alune + migdale.
Iubesc pe: Eh...
Nervoasă pe: Nimeni. Dar ar (fi) trebui(t) pe Lili!
Ea vrea să-mi zică ceva. Eu: Întârzii. Ea: Nu a venit profesoara. Eu: Nu? Ah, mai bine... Ce vroiai să-mi spui?
*intru în clasă după ce ciocăn* Profa la catedră, toţi copii in bancă.
În drumul băncii mele: Fir-ar tu să fii, Lili! *printre dinţi*
Urăsc pe: La, la, la, la.
ÃŽmi lipseÅŸte: *cra* *cra* *cra*
Abia aştept să: Puţină tragere de inimă. Ora de sport. Vinerea. *laughs*
Status: Trebuie să iau note de opt şi nouă mâine. *somn*
Locaţie: Acasă.
Mănânc: Nimic.
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Pantaloni de pijamale gri, maieu şi bluză pe deasupra.
Ascult: NANA - Starless night; acum am dat pe "Winter sleep".
Privesc: Pe aici.
Status messenger: "Fiecare cu supararile lui. Vacile au prioritate, sa-mi dai buzz cand intri (Sa dea Sfantul Soare sa mananci ramen fara mine ca nu stiu ce-ti fac!)."
Supărarea mea e că am luat opt la matematică. T______T M-am plâns şi lui frati-miu de acest cataclism internaţional. Mai ales că de lene de a le face i-am luat testul lui Dya/Aerith şi am copiat răspunsurile. *laughs* Era în toane prea bune ca să nu profit. xd And... vacă tot ea este. Sper să intre; vreau să vorbim [s]despre nimic[s].
Vorbesc pe messenger cu: Nimeni. Prea mulţi ocupaţi; Lynn nu îmi răspune, Sash' la fel, doi sunt pe busy şi cu Madi... Habar n-am. S-a găsit fleet să nu intre astăzi. *Holy Christmas sticks!* Damn.
Citesc: Mai nimic. Timpul trece repede şi la şcoală nu mai apuc, iar acasă n-am chef.
Mă gândesc la: OH, SERIOS?! Am de învăţat la trei materii, dăm două teste şi am o ascultare că m-a mâncat ca îmi ieşea saşe şi eu: BATMAN! BATMAN! Vreau notă mare! Mare! Anyway, mă descurc eu. Încă nu îmi pot ieşi din fericirea aia de la la nouăle de la limba latină. Nici nu mă pregătisem. *laugh*
Dating: Şcoala. Vroiam cu Dya, dar poate mâine, poimâine (mâine test din tot vocabularul).
Doresc: O ciocolatăăăăăă mare cu lapte şi alune + migdale.
Iubesc pe: Eh...
Nervoasă pe: Nimeni. Dar ar (fi) trebui(t) pe Lili!
Ea vrea să-mi zică ceva. Eu: Întârzii. Ea: Nu a venit profesoara. Eu: Nu? Ah, mai bine... Ce vroiai să-mi spui?
*intru în clasă după ce ciocăn* Profa la catedră, toţi copii in bancă.
În drumul băncii mele: Fir-ar tu să fii, Lili! *printre dinţi*
Urăsc pe: La, la, la, la.
ÃŽmi lipseÅŸte: *cra* *cra* *cra*
Abia aştept să: Puţină tragere de inimă. Ora de sport. Vinerea. *laughs*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2