Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sacrificiul suprem.

Ţi-am zis doar că voi trece pe aici xD.
Să încep cu titlul : îmi place, este atractiv şi-mi dă senzaţia că va avea ceva aventură, dramă şi ofc, romantism - că doar trebuie să existe şi acesta *laugh* Cred că mergea un alt adjectiv în locul lui 'suprem', dar merge şi-aşa, just my oppinion ;]].

Citat:Nu mai cădeam, ba chiar stăteam cu picioarele pe pământ, eram în siguranţă, lucru pentru care sunt confuză.
Atenţie aici, la timpurile verbale. Ai povestit la imperfect şi apoi ai trecut brusc la prezent. Te hotărăşti de la început la ce timp vei relata întâmplările. Eu, personal, mă ' înţeleg ' mai bine cu trecutul :]]
# Mai mănânci uneori câteva virgule, atunci când scrii dialogul, la modul vocativ şi toate cele.

Cum a zis ÅŸi Abbeh, capitolul este vizibil lung.
Hai că oricum nu ai tu mii de greşeli, toată lumea face greşeli, doar fii mai atentă la semnele de punctuaţie ^^.
Aşa... Deci îmi place ideea, am zis bine când am scris cuvântul 'dramatism' cause well, se pare că are din plin. Scena cu prietena Cătălinei, Corina, a fost aşa, uşor sensibilă [ dunno, nu ştiu sum s-o descriu cum bine ], cert e că s-a simţit prietenia - acum depinde de tine dacă veri schimba cursul prieteniei dintre aceste fete.
Nu-ţi fă griji în privinţa modurilor de expunere; am observat că descriere ai din plin şi ştii cum s-o abordezi mai bine alături de dialog şi de naraţiune. Eu, practic, am cam intrat în pielea protagonistei - parcă mă regăsesc în aceasta...
Îţi spun de pe acum ceva... vezi să nu te pierzi în amănunt când descrii cele mai importante faze din fic. Presupun că oricine tinde [ ba chiar se întâmplă involuntar ] să descrii nelimitat, deci ţine cont să nu te pierzi în fraze lungi, obositoare şi uneori, chiar clişeice :"D.

Să înţeleg că-i un fic în colaborare ? Well, dacă-i aşa, baftă în continuare. Eu poate voi mai trece pe aici, deşi nu am mai comentat de mult la proză, ci doar la secţiunea de yaoi & yuri - doar mă ştii :)) .

Me love you, Snow. :3

Răspunsuri în acest subiect
Sacrificiul suprem. - de SnowFlake. - 12-11-2011, 08:22 PM
RE: Sacrificiul suprem. - de Abbeh. - 13-11-2011, 02:30 PM
RE: Sacrificiul suprem. - de Addeh - 13-11-2011, 03:05 PM
RE: Sacrificiul suprem. - de Rose ^^ - 16-11-2011, 11:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sacrificiul suprem Lexxu 14 7.428 27-11-2012, 02:14 PM
Ultimul răspuns: Lexxu

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)