Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The past is the new future

Warning: sex scene

Capitolul 10

Mă uitam cum cei doi bărbaţi din viaţa mea jucau fotbal împreună cu socrul meu. Mă jucam cu paharul de limonadă în mână în timp ce îi priveam pe cei trei cu zâmbetul pe buze.
- Mă bucur atât de mult pentru că te-ai întors şi ai spus adevărul.
Mi-am mutat privirea pe chipul persoanei de lângă mine. Mama blondului îi privea pe cei din faţa ei cu zâmbetul pe buze. Şi-a pus paharul de suc pe masă şi m-a privit, luându-mă de mână.
- Kyle ne-a explicat de ce ai plecat! Of iubito! Probabil a fost atât de greu pentru tine!
Am zâmbit şi am strâns-o de mână. Annie mi-a întors zâmbetul şi şi-a pus o mână pe obrazul meu.
- Orice ai avea nevoie să ştii că sunt aici pentru tine! Am fost furioasă pe el pentru ce ţi-a făcut şi încă sunt supărată. Dar e fiul meu şi o să îl iert mai devreme sau mai târziu.
- Te înţeleg Annie! Ştiu cum reacţionează mamele! Dar acum nu vreau decât ca fiul meu să fie fericit şi eu la fel.
Femeia a aprobat din cap şi a vrut să mai spună ceva, dar nepotul ei a sărit în braţe şi a pupat-o pe obraz.
- Eu şi bunicul am câştigat! Tata e un bătrânel încet!
Am început să râdem amândouă, iar cei doi bărbaţi se apropiau de noi. Peter s-a aşezat pe şezlongul soţiei sale, punându-şi mâna pe capul nepotului său. Kyle s-a aşezat lângă mine şi mi-a pus picioarele pe genunchii lui. S-a aplecat şi m-a sărutat pe buze şi a început să îmi maseze pulpele.
- Mai păcălit draga mea!
L-am privit pe socrul meu şi am început să râd. În acel moment Kyle m-a strâns mai tare de piciorul drept.
- Îmi pare rău! Eram panicată în acel moment şi puţin speriată. Dar nu mai contează acum!
- Ai dreptate! Crezi că putem să îl luăm în această seară la noi?
În acel moment zâmbetul mi-a dispărut de pe buze. Mi-am întors capul şi l-am privit pe blond. Acesta le zâmbea părinţilor lui şi îl privea pe fiul nostru.
- Sigur că da tata! Eu şi Chrissy nu avem nici o problemă! Nu e aşa draga mea?
Şi-a întors capul şi m-a privit. Cu toate că avea zâmbetul pe buze, privirea lui era de gheaţă. Am înghiţit în sec şi am aprobat din cap. Jace a început să râdă, iar bunicul său l-a luat în braţe şi s-a ridicat. A ajutat-o pe soţia lui să facă acelaşi lucru.
După ce ne-au pupat şi şi-au luat la revedere au dispărut. După ce s-a asigurat că părinţii lui au plecat, blondul s-a ridicat de pe şezlong. Am oftat şi am făcut acelaşi lucru în timp ce bărbatul îşi întindea spatele.
- Vrei un masaj?
Şi-a întors capul şi m-a privit surprins. I-am zâmbit şi i-am arătat şezlongul cu mâna. Acesta a ridicat din umeri şi şi-a dat jos tricoul, apoi s-a aşezat pe scaunul lung. Am simţit că rămân fără aer în momentul în care şi-a dat tricoul jos. M-am aşezat lângă el şi mi-am pus mâinile pe spatele lui. Am început să le mişc uşor, urcând spre umeri. Blondul scotea câteva gemete, fapt care m-a făcut să zâmbesc.
- Eşti foarte încordat! Când te-ai relaxat ultima oară?
- Azi când mi-am petrecut timpul cu Jace! Ah ce bine! Chiar acolo! Mmm! Dar azi dimineaţa m-a trezit secretara să vadă dacă am păţit ceva.
- Ai multe pe cap de când ai rămas cu firma, nu?
- Cam aşa ceva! De obicei Hazel are jumătate din responsabilităţi, dar de când şi-a anunţat logodna mi le-a lăsat mie până după nuntă şi luna de miere.
- Noua secretară, hă?
- Cred că o să o dau afară! Nu mi-a pus sare în cafea şi nici nu a vărsat-o pe mine. Şi mă cam enervează pentru că vorbeşte într-una şi mă deranjează cu fiecare detaliu inutil.
- Ai uitat de piper! Dacă vrei pot să mă întorc şi să fiu secretara ta! Oricum Jace o să fie la grădiniţă din toamnă.
- Nu mersi!
Am oftat şi mi-am apăsat mai tare palmele pe coastele lui, intenţionat. Blondul a scos un sunet ciudat care m-a făcut să râd. E ciudat, dar mă simt atât de bine pentru că pot să îi simt pielea între mâinile mele. Ca atunci când am făcut dragoste. Noaptea trecută am făcut dragoste. A fost mult mai bine decât în urmă cu cinci ani. Mult mai bine! Am putut să îi simt inima pentru că bătea la fel de tare ca a mea. Poate că a fost rece cu mine în dimineaţa asta, dar noaptea trecută mi-a arătat că ţine la mine. Dar mă iubeşte?
Când m-a concediat mi-a spus că mă iubeşte şi că îmi dă drumul ca să nu mă rănească şi mai tare. Dar asta a fost înainte să afle că i-am ascuns copilul. Ce simte acum pentru mine? Mă urăşte? Mă iubeşte? Vrea doar să se culce cu mine? Sau…
Deodată buzele lui s-au oprit pe ale mele. Şi-a pus mâinile pe talia mea şi m-a tras în braţele lui. Nici măcar nu mi-am dat seama când s-a întors şi când mi-am oprit eu mâinile.
M-a aşezat mai bine în braţele lui, despărţindu-mi picioarele. Mi-am închis ochii şi mi-am pus mâinile în părul lui, lăsând limba lui să îşi facă loc în gura mea. Mâinile lui îmi descheiau cei doi nasturi ai sacoului, expunându-mi sutienul roşu.
- Am crezut că am vedenii, dar chiar nu purtai nimic sub sacou.
- Ştii că îmi place să te tachinez!
Mi-a dat haina jos de pe corp şi mi-a acoperit sânii cu mâinile sale. Mi-am lăsat capul mai jos şi mi-am pus buzele pe gâtul lui. I-am lins uşor pielea, apoi am prins-o între dinţi, trăgând de ea. Blondul mi-a scos un sân din cupa sutienului şi mi-a strâns sfârcul între degete. Am scos un geamăt şi mi-am ridicat capul. Bărbatul a chicotit şi şi-a înlocuit degetele cu dinţii.
Am început să gâfâi şi mi-am trecut mâinile pe spatele lui. Blondul şi-a strecurat o mână între trupurile noastre şi şi-a deschis pantalonii. Ce pot să fac în momentul acesta? Să îl opresc sau să continuăm?
Înainte să decid m-a sărutat din nou, strecurându-şi mâna sub fusta mea. A început să îmi mângâie acea zonă care ardea, în timp ce limba lui încerca să o domine pe a mea.
Mi-a îndepărtat bikinii şi m-a lipit de el. M-a pătruns violent, în timp ce mă muşca de limbă. Mi-am pus mâinile în părul lui şi l-am tras de firele de păr. Kyle a scos un sunet aproape animalic şi m-a trântit pe şezlong, aşezându-se deasupra mea. Mi-a ridicat piciorul cu o mână şi mi l-a lipit de şoldul lui. Şi-a pus mâna liberă pe spătarul şezlongului şi s-a împins cu putere în mine.
Mi-a eliberat buzele şi am scos amândoi un geamăt. Se mişca din ce în ce mai rapid şi mai dur. Mi-am pus mâinile pe pieptul lui şi l-am zgâriat cu unghiile.
- Ah! La dracu’! De ce e atât de bine?
Îmi muşcam buzele să nu ţip de plăcere. Cu toate că era dur şi violent, nu făcea decât să îmi ofere plăcere. O plăcere de care o să devin dependentă foarte curând.
După secunde, minute, poate ore de plăcere, blondul a căzut peste mine. Amândoi gâfâiam, iar inimile noastre băteau în acelaşi ritm. Mi-am împreunat mâinile cu cele ale soţului meu şi am zâmbit când şi-a încrucişat degetele cu ale mele şi le-a strâns.
Poate nu ar trebui să fiu fericită. Eram soţia lui doar în acte şi în pat. Chiar el a spus-o. Chiar şi aşa nu era deloc rău să mă recunoască numai când are chef de sex. Nu era rău deloc!
Blondul s-a ridicat de pe mine şi şi-a trecut o mâna prin păr. M-a privit pentru câteva clipe, apoi şi-a încheiat pantalonii. Am tras aer în piept şi m-am ridicat la rândul meu de pe şezlong şi mi-am luat sacoul de jos. Bărbatul mă privea în timp ce îmi aranjam sânii în sutien.
- Cât mai ai de gând să ne jucam de-a şoarecele şi pisica?
- Nu prea te deranjează jocul nostru!
Mi-am ridicat capul şi l-am privit în ochi. M-am apropiat de el şi m-am oprit în faţa sa.
- Ai dreptate! Cu cât eşti mai dur, cu atât e mai plăcut!
I-am zâmbit şi am vrut să plec, dar blondul m-a prins de mână şi mi-a lipit trupul de al său.
- Pe zi ce trece mă conving mai mult că ai rămas aceeaşi tipă uşoară.
I-am dat o palmă destul de tare, reuşind să îi întors obrazul.
- Să îţi amintesc , prostule, că eram virgină în momentul în care m-ai violat!
Blondul şi-a mângâiat obrazul cu mâna liberă şi m-a strâns mai tare de încheietură.
- Atunci, dar după ce ai plecat de lângă mine? Cu câţi bărbaţi te-ai culcat în timp ce fiul meu se afla în cealaltă cameră? Cu câţi bărbaţi te-a prins fiul meu? Cu câţi?
Ţipa la mine în timp ce mă strângea puternic de încheietură. Lacrimile au început să îmi împânzească ochii, iar blondul devenea din ce în ce mai nervos. Mi-am ridicat braţul şi i-am mai dat o palmă, în timp ce lacrimile începeau să se prelingă pe obrajii mei.
- Taci! Nu ştii nimic! Cum poţi să spui că aş fi o târfă? Nu sunt! Nu am fost niciodată!
- Vrei să te cred?
- Ar trebui să ai încredere în mine, Kyle! Nu am lăsat nici un bărbat să se apropie de mine. Nici măcar unul! Mi-a fost prea frică! Am fost prea speriată şi eram însărcinată luate-ar naiba!
Mi-am eliberat încheietura şi m-am dat un pas înapoi. Îl priveam în timp ce lacrimile mi se prelingeau în continuare. Bărbatul strângea puternic din pumn şi mă privea.
- Ştii foarte bine că pe tine te-am iubit mereu. Numai pe tine! Acum sunt soţia ta! Cu toate că te-ai căsătorit cu mine doar ca să îl ai pe Jace lângă tine, vreau să fiu fericită! Pentru că niciodată nu am încetat să te iubesc, la dracu’!
Am tras aer adânc în piept şi am simţit că pieptul mă înţeapă. Mi-am şters lacrimile cu încheietura şi am privit peluza. Mă durea atât de tare faptul că mă considera o târfă. Nu i-am dat niciodată nici un motiv să creadă asta despre mine.
Când mi-am ridicat din nou capul, blondul se afla lângă mine şi privea casa.
- M-am căsătorit cu tine ca să mă culc cu tine. Nu numai pentru fiul nostru! Nu o să poţi fi fericită pentru că nu o să îţi ofer fericire. Toate gesturile tandre sunt false. Să nu dau de bănuit oamenilor.
- Ce simţi pentru mine?
- Te-am iubit! Te-am iubit atât de mult, iar acea iubire s-a transformat în obsesie. Dacă te gândeşti la tot ce s-a întâmplat cu cinci ani în urmă, vei afla şi de ce te-am violat.
A tras aer în piept şi a plecat. Am căzut jos şi am început să plâng şi mai tare. Acum ştiu sigur că nu mă iubeşte şi că nu mă va iubi niciodată! De ce trebuie să fie atât de greu? De ce nu putea totul să fie diferit? De ce?
[Imagine: lexythekittysig.png]

I'll be in every beat of your heart!

Răspunsuri în acest subiect
The past is the new future - de Alexi - 13-09-2011, 04:21 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 18-09-2011, 02:49 PM
RE: The past is the new future - de Julliette . - 21-09-2011, 07:26 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 24-09-2011, 03:53 PM
RE: The past is the new future - de Lanna - 25-09-2011, 01:46 AM
RE: The past is the new future - de Alexi - 28-09-2011, 09:09 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 11-10-2011, 07:02 PM
RE: The past is the new future - de Alexi - 11-10-2011, 07:43 PM
RE: The past is the new future - de Buubz :) - 13-10-2011, 09:42 AM