11-11-2011, 11:02 PM
Mhm... nu ma asteptam! Doamne, ce chestie! Intai Blake sa se ascunda, e un lucru nou. O da, nu ma astptam sa stea el in banca lui, nu stiu de ce! A fost teribil! In primul rand, asta, si in al doilea rand, Kyle... Kyle e...
Daaa, pe buneee?!
De fapt, asta e chiar interesant. Trebuia sa fie, desigur, altfel nu era treba buna!
Niciodata nu te opresti din a-mi trezi interesul, a ma innebni!
Sincer, eu vreau sa mearga mai departe, sa vad ce se intampla cu Kyle!
Plus ca de data asta nu ai bagat nicio replica usturatoare, iar eu nu ma asteptam la chestii de genul. Probabil victoria e de vina! Insa mise pare mie, sau Kyle se rusineaza de Ray? Eu una nu as fi avut incredere inel, sincer acum:... Dar i-a spus-o, iar acum sunt teribil de curioasa ce are sa se intample.
Sunt chiar curioasa. Mult noroc!
Daaa, pe buneee?!
De fapt, asta e chiar interesant. Trebuia sa fie, desigur, altfel nu era treba buna!
Niciodata nu te opresti din a-mi trezi interesul, a ma innebni!
Sincer, eu vreau sa mearga mai departe, sa vad ce se intampla cu Kyle!
Plus ca de data asta nu ai bagat nicio replica usturatoare, iar eu nu ma asteptam la chestii de genul. Probabil victoria e de vina! Insa mise pare mie, sau Kyle se rusineaza de Ray? Eu una nu as fi avut incredere inel, sincer acum:... Dar i-a spus-o, iar acum sunt teribil de curioasa ce are sa se intample.
Sunt chiar curioasa. Mult noroc!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour