(11-11-2011, 02:46 PM)Zapy Yaoi A scris: Yeah Zuppy e un urmaritor o.o
Well... Ce filme iti plac?
Dar anime? Manga?
Iti place sa citesti? Scriitori?
Si ai un model in viata?
Smiley din stang is ciduati... si perversi Well.. welcome
Multe intrebari. Sa o iau pe rand.
Filme: Fast Five si toate filmele din serie, mare fana Vin Diesel, Paul Walker si Jordana Brewster si mi-au mai placut High School Musical, am avut si eu perioada mea de obsesii xD. Matrix, Lord of the Rings, Starwars, criminalistica gen CSI si NCIS dar sunt tv series, si filmele cu masini xD.
Anime chiar nu ma uit, ultimul vazut cred ca a fost Sailor Moon si asta a fost cand eram prin scoala primara. Trageam de mama sa ajungem mai repede acasa ca sa prind noul episod. Ce pot sa zic, ii adoram pe Usagi si Mamoru.
Manga? LMAO. Aici chiar e foreign teritory.
Citesc mai mult romane de dragoste. Sunt prea romantica si visez numai la happy end. Autorii sunt in engleza. Citesc beletristica dar in engleza si numai in engleza. Mi-au dat la Cancan zilele trecute James Bond 007 in romana. Pot sa zic ca nu ma atrage sa-l citesc. Imi plac mai mult cartile in limba lor de origine.
Model in viata? xD M-ati nimerit la fix, eu si modelele. Nu, nu am nici un model in viata, sunt eu insumi si asta conteaza pentru mine.
Smiley din stanga ma cam sperie, in special galbiorul ala, parca ar vomita nu alta.
Utilizez prea mult xD. I'm not the "lol" kind of type of girl.