10-11-2011, 07:06 PM
Mood: Hmmm, unul bun. Presupun (-ând bine).
Status: Not really.
Locaţie: Acasă.
Mănânc: Nimic. În ultimul timp mânâc două-trei mese (micul dejun, la şcoală pacheţelul -îl pun în calcul-, ce mai mânâc când vin acasă sau pe la cinci-patru).
Beau: Nimic.
Sunt îmbrăcată în: Şosete roşii, pantaloni albaştri, bluză roşie în gen: gogoşar, geacă cu negru şi muult galben (câteva linii gri).
Ascult: Ascultasem Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word.
Privesc: În faţă.
Status messenger: Nu sunt şi îmi e lene să intru.
Vorbesc pe messenger cu: - - - -
Citesc: O carte despre viaţa lui Micheal Jackson (am şi strigat în gura mere: Oh, f**k! Serios?! *nu mă aşteptam să se ţină de cuvânt*), poeziile lui Bacovia (recomandată de profesoara mea de română de anul trecut -ştia cum scriu şi mă întrebase dacă sunt... ceva am uitat, i-am zis nu, m-a întrebat de altceva şi până la urmă mi-a dat să-i citesc poeziile, defapt, îmi recomandase Aripi de plumb şi îmi zisese că el scrie lucruri triste, despre moarte, m-a făcut curioasă, până la urmă îmi place cum scrie şi cum vorbea despre coşciuge în unele poezii şi acea stare de euforie care te cuprinde într-un anumit anotimp -sau oi fi delirat eu-) şi am şi alte cărţi, unele de la bibliotecă şi lene mare de a le duce + sunt certată cu bibliotecara, altele de la Alina, mă refer la cărţi, care m-au dezamăgit, dar doar zâmbeşte şi mulţumeşte, pari fericită şi recunoscătoare, că doar deh, eu.
Mă gândesc la: Dacă mă duc luna asta sau nu la oftamolog. Serios, mă chinui să citesc o frază de pe tablă şi nimeni nu oferă un loc mai în faţă, că na: E locul meu! Oh, my... toţi cu treabă, m-aş duce singură, ce papucii roz cu dantelă. >.>
Dating:
Doresc: Nu îmi fac speranţe.
Iubesc pe: - - #¤#
%###
Nervoasă pe: &"#"%"%&#¤"/"/
Urăsc pe: &"¤#&"¤/"/¤/"(/(""
ÃŽmi lipseÅŸte: Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Nimeni.
Abia aştept să: %#&"#//"#&¤#&¤¤¤/"/ ")/"
Nervoasă pe: &"#"%"%&#¤"/"/
Urăsc pe: &"¤#&"¤/"/¤/"(/(""
ÃŽmi lipseÅŸte: Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Nimeni.
Abia aştept să: %#&"#//"#&¤#&¤¤¤/"/ ")/"![[¤%&62^#&***#@T$^$^$$$@@!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2